Що нового?

Придбаний [Zerocoder] Інструкція для отримання персонального, безлімітного доступу до ChatGPT боту

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 14000 ГРН
Учасників: 0 з 60
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Збір коштів
Внесок: 242.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
[Zerocoder] Инструкция для получения персонального, безлимитного доступа к боту ChatGPT

ChatGPT нереально крутий інструмент, який повноцінно розкривається та дає нам нові можливості при використанні.

У нього лише один недолік, він не працює у Росії.
Звичайно, це обмеження можна обійти за допомогою VPN та зарубіжної симкарти, інструкції в інтернеті присутні.

Але такий спосіб проблематичний і теж коштує грошей

Саме тому телеграм заполонили боти, підключені до ChatGPT, які дають тобі можливість поставити 3-5 питань, а потім вимагають преміум підписку.

Але ChatGPT, настільки крутий і корисний інструмент, що багато хто готовий платити і за такими вельми недемократичними розцінками.

Тепер безпосередньо тема: Безлімітний доступ до ChatGPT

Благо є спосіб отримати необмежений доступ до деяких роботів у телеграм, які працюють з ChatGPT, власне цей спосіб і є цією складчиною.

Писатиму коротко, тільки суть:
Хто може впоратися, чи потрібні навички - впоратися будь-які навички не потрібні.
Скільки займе часу - активних дій займе близько 10 хвилин.
Що отримуєте в результаті - персональний доступ до телеграм боту, підключеного до ChatGPT, на безлімітній основі.
Чи не помре тема через наплив людей - ні.

У тему нейромереж, я занурений давно. Насправді, їх існує безліч під різні завдання, за час їх використання, я сформував список із мереж, які на мій погляд реально цікаві та корисні, для конкретних завдань та ситуацій.

Угорі