Ми знаємо вашу найважливішу проблему...
Скільки разів було, що ви зустрічали цікавого Вам чоловіка, робили все, щоб йому сподобатися, думали про нього без кінця, працювали над собою і переступали через себе, в надії отримати щасливі міцні відносини?
А він?
Він не передзвонює, хоча обіцяв.
Він пропадає без пояснень після другого побачення.
Він зручно влаштувався в цьому житті, а на твої інтереси і бажання, йому, власне кажучи, наплювати.
І це повторюється знову і знову.
Твої біологічний годинник цокає все голосніше, твоє життя проходить даремно.
Тебе терзають нав'язливі питання, і головний з них:
що я роблю не так?
Але не варто впадати у відчай!
У вас є все, щоб стати щасливою, щоб природно залучати в своє життя правильних чоловіків, щоб чоловіки дивилися на Вас з обожнюванням, оточували увагою.
Навчитеся цим користуватися!
Зовсім недавно в світ вийшла ексклюзивна книга-практика " Жіночий пікап. Знайди гідного чоловіка і стань його королевою!", яка допоможе вам дізнатися перевірені методи для вдалих знайомств, зрозуміти чоловічу психологію, залучити в своє життя гідного чоловіка або поліпшити поточні відносини, внісши в них щастя і гармонію.
У неї ми вклали абсолютно всі свої напрацювання за 10 років нашої пікап-практики. Це дозволило учасницям наших тренінгів тільки за 2010 рік провести масу побачень і завести прекрасні відносини з гідними чоловіками, багато з яких вже привели їх до вдалого заміжжя!
Бери свою долю в свої руки!
Якщо не я, то хто? Якщо я не піду перша, значить, хтось це зробить. А я знову залишуся ні з чим. І мій чоловік піде з іншою дівчиною, яка відчуває себе більш впевнено, і знає техніки жіночого пікапа.
Якщо ви відчуваєте навіть малу потребу зрозуміти чоловічу психологію, знайти в своєму житті гідного чоловіка або поліпшити поточні відносини, внісши в них щастя і гармонію – значить ця книга для вас.
Ось лише мала частина секретів, які ти дізнаєшся з книги "Жіночий пікап. Знайди гідного чоловіка і стань його королевою!"
Питання, на які ви знайдете відповідь у цій книзі:
подарунок від авторів
Книга" Жіночий Пікап: знайди гідного чоловіка " є електронною і поставляється в текстовому варіанті. Як додаткові бонуси, ми включили в комплект ще й аудіо -, відео-семінари студії жіночого пікапа.
По-перше, ви отримаєте авторський 13-хвилинний відеофільм " Кокетство+", виробництва нашої студії.
Відеофільм"Кокетство+"
формат AVI
Фільм включає в себе наочні приклади для тренеровки сексуальних сигналів, міміки і жестів, на які будь-які чоловіки реагують абсолютно несвідомо. Застосовуючи ці рухи в спілкуванні або при знайомстві з чоловіком, ви гарантовано підвищите свою привабливість.
По-друге, запис інтернет-семінару"ревнощі – як усунути суперницю".
Запис семінару"ревнощі - як усунути суперницю"
формат MP3
Ведуча: Елена Гамаюн
Цей семінар про те, як не допустити суперницю у ваше життя.
Якщо не я, то хто? Якщо я не піду перша, значить, хтось це зробить. А я знову залишуся ні з чим. І мій чоловік піде з іншою дівчиною, яка відчуває себе більш впевнено, і знає техніки жіночого пікапа.
Якщо ви відчуваєте навіть малу потребу зрозуміти чоловічу психологію, знайти в своєму житті гідного чоловіка або поліпшити поточні відносини, внісши в них щастя і гармонію – значить ця книга для вас.
Ось лише мала частина секретів, які ти дізнаєшся з книги "Жіночий пікап. Знайди гідного чоловіка і стань його королевою!"
Питання, на які ви знайдете відповідь у цій книзі:
- основні кроки до його серця - покроковий план від знайомства до міцних відносин.
- Теорія і практика пікап-знайомства.
- вибір "рибного місця" і аналіз місць для знайомств.
- Як зрозуміти хто перед тобою? Таблиця класифікації типів чоловіків.
- Какза 2-3 побачення з'ясувати, чи гідний він тебе, а не витрачати на це роки життя!
- програми та установки заважають жінкам і дівчатам знайти і побудувати відносини з гідним і багатою людиною.
- Як розпізнати серцеїда. Правила гри встановлюєте ви!
- бути завжди на колісниці успіху або стояти на узбіччі? Вибір за вами.
- Як підвищувати самооцінку, щоб бути магнітом для чоловіків.
- перше побачення. Легенда і правильна самопрезентація.
- що і як говорити про себе вашому обранцеві, щоб склалося потрібне враження.
- Мистецтво щасливих взаємин. Як не дати "зірватися з гачка". Як часто зустрічатися, як утримати відносини, ніж дивувати, що просити натомість.
- основні помилки жінок при спілкуванні.
- Як змусити чоловіка вас ревнувати, щоб він боявся вас втратити і щоб йому хотілося обдаровувати вас подарунками.
- Чому чоловіки роблять вам сумнівні пропозиції і як цього уникнути. Як відстоювати свої кордони.
- як дарувати і приймати подарунки. Як зробити так, щоб отримувати все, що хочеш від чоловіка. Як попросити потрібний тобі подарунок на свято.
- маніпуляція. Як чоловіки маніпулюють нами і що з цим робити.
- негативні емоції і як з ними боротися.
- ревнощі - як уникнути проблем?
- Як бути поруч з сильним чоловіком. Секрети і правила ведення гри. Правда про них і про нас.
- самодостатність-ключ до любові і успіху в житті! Вправа для набуття самодостатності і жіночої сили.
- ознаки самодостатності, за якими чоловік відразу розуміє, що перед ним гідна дівчина.
- Правила ефективного спілкування, які вам допоможуть легко увійти в його оточення і ще більше зачарувати його.
- спеціальна вправа студії Жіночий Пікап: на виявлення причин, чому я до сих пір не можу попросити те, що мені потрібно? Техніки жіночої маніпуляції і мовного впливу на чоловіка. Практичні заняття з живого тренінгу.
- спеціальна вправа студії "техніки розвитку навичок спілкування" допомагає навчитися техніці вливатися в будь-яку компанію, навіть якщо це компанія з чужими вам патернами.
- спеціальна вправа студії Жіночий Пікап:"дихання життя і пристрасті".
- принципи успіху у чоловіків. Як завжди залишатися сексуальною, привабливою, енергійною, що було багато шанувальників.
- остаточне приручення, досягнення поставлених цілей.
подарунок від авторів
Книга" Жіночий Пікап: знайди гідного чоловіка " є електронною і поставляється в текстовому варіанті. Як додаткові бонуси, ми включили в комплект ще й аудіо -, відео-семінари студії жіночого пікапа.
По-перше, ви отримаєте авторський 13-хвилинний відеофільм " Кокетство+", виробництва нашої студії.
Відеофільм"Кокетство+"
формат AVI
Фільм включає в себе наочні приклади для тренеровки сексуальних сигналів, міміки і жестів, на які будь-які чоловіки реагують абсолютно несвідомо. Застосовуючи ці рухи в спілкуванні або при знайомстві з чоловіком, ви гарантовано підвищите свою привабливість.
По-друге, запис інтернет-семінару"ревнощі – як усунути суперницю".
Запис семінару"ревнощі - як усунути суперницю"
формат MP3
Цей семінар про те, як не допустити суперницю у ваше життя.
- Правило" композиції " у відносинах.
- обчислення небезпечного моменту руйнування любові.
- ревнощі-добре чи погано?
- Не ти ревнуєш, а тебе: техніки створення ажіотажу, вміння створити інтригу у відносинах і бути завжди єдиною.
третій бонус цього комплекту-запис інтернет-семінару, який з успіхом проводився в більш, ніж 15 містах Росії і країн СНД- "Класифікація чоловіків".
Запис семінару"Класифікація чоловіків"
формат MP3
Класифікація чоловіків і її практичне застосування:
- типажі чоловіків: ті, які хочуть серйозних стосунків, і ті, які роблять вигляд, що хочуть;
- як вони виглядають і що говорять;
- у всіх подробицях, які дії по відношенню до вас роблять і ті й інші;
- як за два побачення точно визначити: чи гідний тебе цей чоловік, чи готовий він до серйозних стосунків;
- Як розпізнати типаж чоловіка перед вами-навчитеся ставити йому потрібні питання в потрібний момент, і ви зрозумієте хто він;
- Навчіться легко створювати йому ситуації, в яких він проявить себе;
- його участь в твоїх простих або складних життєвих ситуаціях;
- розберіться з собою - ти хочеш просто вийти заміж, або вийти заміж і бути щасливою?
- Що тобі допомагає або заважає отримати бажане у відносинах з чоловіком;
- відпрацювання готових діалогів\питань і ситуацій;
- тестування в магазині, в кафе, в клубі і в інших місцях
Запис семінару "Чому чоловіки не цінують"хороших дівчаток"
формат MP3
Ведуча: Аліса Андрєєва
Ми постійно спілкуємося з різними чоловіками і досліджуємо їх характеристики та особливості. В особистих бесідах гідні чоловіки часто зізнаються, що їм потрібна сильна, самодостатня жінка, яка цінує і знає свої можливості, а не повністю залежить від чоловіка. Наприклад, при найменшому натяку на неповагу, ця жінка не стане мовчати, як покірна рабиня, а уб'ю ж покаже свою вагому точку зору. Це робить і її більш цікавою.
Ми хочемо навчити вас цій поведінці в цьому семінарі. Ви дізнаєтеся:
- хто такі "хороші дівчатка", і які помилки вони роблять у відносинах з чоловіками?
- як реагують Чоловіки на" хороших " дівчаток і як вони схильні поводитися з ними?
- які міфи, створені суспільством і заважають бути в здорових відносинах з чоловіком, є у нас в головах?
- Як сподобатися чоловікові, демонструючи ефективну і природну модель поведінки?
- Як викликати в чоловікові бажання боротися за вашу увагу?
чому варто довіряти авторам?
Книга є авторським інформаційним продуктом Елени Гамаюн і Аліси Андрєєвої - чиї імена широко відомі в колах дівчат, які практикують жіночий пікап. Ми є частими гостями теле-і радіо-ефірів, заходів і тренінгів, присвячених розвитку жіночності та гендерних питань.
Елена Гамаюн-тренер з жіночого пікапу, жіночий психолог, практикуючий сімейний психолог, НЛП-майстер.
У минулому професійна модель, що має багатий досвід спілкування з успішними відомими чоловіками.
https://privatelink.de/?http://textsex.ru/womenpickup-book