Що нового?

Придбаний Жінка-бренд (Ірина Верба)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 51
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 37.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Великими жінками не народжуються. Ними стають.

"Коли ти нарешті усвідомила, що всім не догодиш, догоди собі – перша правильна думка майбутньої жінки-бренд" (Ірина Верба)

Коли ти ходиш на курси, вчишся, виконуєш завдання, ти вся така окрилена, впевнена. Курс закінчився. Життя повертає потихеньку в реальність.

Впевненість знову стає не станом, а маскою, так як знову прокидається твоя внутрішня сикуха, яка псувала тобі життя до знайомства зі мною.

Начебто багато зрозуміла і багато чому навчилася, але все-одно з'являється розчарування, почуття провини, що ти якась не така, як треба, як всі. Здається, що все виходить у всіх, крім тебе.

Знайоме?

Будь-який теоретичний курс-це стусан (тимчасовий зліт). А тобі потрібні крила (щоб літати завжди).

цим і відрізняється мій курс"жінка бренд"

На моїх базових курсах ти отримуєш інструменти. Але всередині тебе грунтовно нічого не змінюється. Тому що багато теорії і мало практики.

На час курсу ти звичайно отримуєш порцію енергії і хоч щось робиш. Але після курсу ти знову провалюєшся в колишній стан невпевненості і нерішучості. І далі бездействуешь.

✨ І ти сидиш на весь цей світ дивишся сумно і думаєш "Ну ладно, піду займуся тим, що вмію добре (РОБОТА/БІЗНЕС)".

Я хочу, щоб ти не просто отримала стусан і набір знань як треба себе вести, які я даю на курсах.

Я хочу, щоб ти прокачала свій стан, який лежить в основі всього. Щоб тобі не доводилося все життя підживлюватися курсами. Пора діяти. І діяти по-жіночому.

Тобі потрібно занурення в Жіночі стани через жіночі дії. Зараз поясню.

Ти звикла з чоловіками йти в розмови про справи, перетворюючи побачення в ділову зустріч, або йти в дружбу, мовляв вся така своя в дошку. Чому?

️ ️ Щоб відвернути увагу від себе як жінки. Тому що в ній ти губишся, так як не знаєш, як себе вести.

Буде всього 5 занять, але із завданнями. І поки ти не виконаєш завдання одного заняття, тобі не ♀ ️ відкриється наступне заняття.

❤ У кожному занятті основне, що я буду робити – це пояснювати навіщо і як виконувати завдання, найкращі умови, можливі реакції чоловіків і як тобі себе вести з ними

❤ Фішка в самих завданнях. Найсильніший прокач жіночих прийомів по захопленню чоловіків))

Загалом буде не просто весело і цікаво, буде афігеть як круто))) поки ти - це ти (+- ті ж самі дії) = нічого не змінюється в житті. ⠀
Принципово нові дії із завдань курсу = принципово новий результат.

✴ На підлогу шишки дії = на підлогу шишки результат.

Будь-яка може стати будь-хто. Будь-яка може стати жіночною, впевненою.

Ти - майбутня жінка бренд. Залишилося тільки дістати це зсередини. І ти разом з іншими учасницями зробиш це на моєму курсі.

Це незвичайний курс, не схожий на попередні. Тут практика

Відразу кажу, якщо ти ходиш на курси слухати і нічого не робити, то цей курс не для тебе

Якщо готова до захоплюючого місяця, то йди за активним посиланням і реєструйся на курс.
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/kursbrand/

Угорі