Що нового?

Придбаний Жінка, що йде до достатку. 2015 (Юлія Свіяш)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2758 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 62.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
серія тренінгів"Містична жіночність"
Мені завжди були цікаві жінки, які звертаються з грошима легко, витончено і, в той же час... мудро.
Вони вміють виглядати дорого і зі смаком, навіть якщо не володіють астрономічними доходами. Вони знають, на що витратити гроші сьогодні, щоб завтра не було болісно боляче. Вони вміють азартно балувати себе, і в той же час не пускаються "у всі тяжкі". Вони не падають в непритомність від тимчасових складнощів. Вони вибирають таку роботу, яка дозволяє їм не тільки виживати, а й жити.
Одного разу я зрозуміла: в тому, як я звертаюся зі своїми грошима, закладений великий секрет. Чи буде мій грошовий потік розширюватися або збідніє?
На цьому подарунковому вебінарі я поділюся з чарівницями деякими своїми принципами управління матеріальною стороною життя. По-жіночому, зрозуміло.
"Жінка, що йде до достатку. Як стати безтурботно забезпеченою?"

Частина 1-я. жінка + гроші = щасливі разом.
  • жіночність як основа процвітання.
Частина 2-а. гроші"на підборах".
  • принципи та інструменти жіночого успіху.
Частина 3-я. золоті сестри.
  • Робота з Богинями в створенні рясного грошового потоку.
сьогодні, коли мова йде про розвиток жіночності, тема грошей і успіху автоматично відсувається, немов щось заразне, як джерело всіх бід. І мені здається це несправедливим. Але я знаю, чому так відбувається.
Жінка, яка домоглася всього сама... чомусь образ не радує. Чи не тому, що в жертву принесено щось таке, чого нам зовсім не хочеться втрачати? А саме-елегантність, спокій, легкість. Сама жіночність принесена в жертву.
Більшість жінок вважають, що гроші (якщо їх заробляти самостійно) створюються на чоловічих енергіях. І справді, в житті досить сумних прикладів, коли жінка домоглася успіху занадто великою ціною: втратила жіночність, втратила особисте життя... щаслива в бізнесі і кар'єрі жінка часто асоціюється з характером залізної леді і не склалася долею.
Чи можна заробляти гроші по-іншому? По-жіночому? І взагалі, як це? Як бути, якщо не хочеться нарощувати бронь характеру, не хочеться шалено втомлюватися, а хочеться бути заможною, успішною і в той же час справжньою жінкою?
Вебінар "Жінка йде до достатку" - для сучасної чарівниці, яка не сидить вдома. Вона будує кар'єру і заробляє гроші, займається своєю справою, шукає себе, розвиває відносини з чоловіком, виховує дітей, і при цьому хоче залишатися справжньою жінкою!
На цьому тренінгу я поділюся своїм досвідом відносин з матеріальною стороною життя в жіночій системі координат. Як і багато жінок, запрограмовані на чоловічі способи створення свого достатку, пройшла шлях помилок сповна. Але я знайшла шлях до"жіночих грошей". Вас чекає цікаве дослідження з великими і приємними наслідками.
Учасниці цього тренінгу поринуть в Інструменти і атмосферу, які дозволять зрушити точку збірки своєї жіночності в область достатку і процвітання.

https://privatelink.de/?http://samopoznanie.ru/trainings/zhenschina_iduschaya_k_dostatku_kak_stat_bespechno_obespeche/?date=143062

Угорі