Що нового?

Придбаний Жінки: грація і сила (Iryna Fedoryshyn)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5000 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Квітка Квітка
Статус: Набір учасників
Внесок: 1040 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Квітка

Модератор
Команда форуму
СТАРТ 1 травня 2025 для проходження курсу достатньо 2 години в тиждень
Близькість не обовʼязково будувати з своїм травмуючим досвідом у вигляді людей, яких ви обираєте. На курсі усвідомите,як по іншому і з ким її можна побудувати
Курс "Жінка грація і сила"- це чиста психологія, ніякого інфоциганства, автори дипломовані психологи та психотерапевти. На курсі не буде дихання маткою та заговорів на гроші. Це дослідження себе та свого внутрішнього світу, який відображається в житті через доказові напрямки психотерапії. Повернення відчуття до власного тіла через тілесно орієнтований підхід в гештальт терапії.
Курс легкий, не затягнутий, а додає енергії, знімає табу з грайливості, сексуальності та додає знань.
Це не буде ще один курс на вашій поличці, в такого курсу немає аналогів, він живий, бо теми про життєву силу. В груповому чаті жінок, проходити його легко та не вимушено проте глибоко
Ми шукаємо теплий, приймаючий простір, щоб почути себе і такий простір є на курсі "Жінка:грація і сила"

"ЩО СТАНЕТЬСЯ, ЯКЩО ТИ НІЧОГО НЕ ЗМІНИШ?"

Ти знову будеш грати роль “хорошої дівчинки”
– приховувати свої бажання, стримувати себе, боятися проявитися та постійно думати: "А що скажуть інші?"
Ти залишишся у стані “я не знаю, чого хочу” – ніби все добре, але всередині пустот
а.
Ти будеш підлаштовуватися під інших, забуваючи про себе. І через рік запитаєш себе: "Чому я досі тут?"

Чесно запитай себе: Скільки ще часу ти готова жити так?

Цей курс створений, щоб ти нарешті відчула себе живою.

"ЩО ТИ ВІДЧУЄШ, ПРОЙШОВШИ КУРС?"

ЛЕГКІСТЬ І ВНУТРІШНЮ СВОБОДУ
– тобі більше не потрібно буде грати ролі, догоджати всім і боятися, що тебе не так зрозуміють.
ЕНЕРГІЮ І ЖАГУ ДО ЖИТТЯ – ти більше не будеш заглушати свої почуття, а навчишся насолоджуватися собою та світом.
ГЛИБОКИЙ КОНТАКТ ІЗ СОБОЮ – ти перестанеш себе "ламати", втисувати в рамки "як треба", а почнеш жити так, як відчуваєш.

Уяви, як це – прокидатися вранці та знати, що ти можеш бути собою

І саме цьому ми навчаємося на курсі: ЖІНКА,ГРАЦІЯ ТА СИЛА

"ЧОМУ САМЕ ЦЕЙ КУРС? ЧОМУ САМЕ ЗАРАЗ?"
Це не просто курс – це трансформація.
Ми не будемо "мотиваційно підбадьорювати", ми будемо ламати старі патерни, які тримали тебе в клітці все життя.
Курс стартує вже 1 травня 2025року, і наступний набір буде не скоро.
Є унікальні бонуси для тих, хто заходить зараз, це найнижча ціна

Якщо ти читаєш це і всередині відгукується – це знак.

ПРО МЕНЕ, ХТО Я?

Я, Федоришин Ірина, психолог, кандидат в психотерапевти, експерт по роботі з травмою.

• Я виросла в дисфункціональній сімʼї, де батько був залежний, а мати співзалежна. Це на мене вплинуло тим, що я будувала стосунки, життя за такою ж системою. Поки не потрапила в гештальт терапію і зрозуміла, що мені важливо щоб мене любили, поважали, чули та враховували мої потреби в стосунках, чого ніколи не робили в моїй сімʼї.
  • Я розлучена і маю досвід материнства, чому дуже рада. Моєму сину 18, і в нас буває все не легко, бо йде процес сепарації. Проте я розвивала материнську агресію, яка допомагає виносити цей складний період. І часто син пише, що мене любить, це для мене орієнтир, що я все роблю вірно. Бо нажаль своїй мамі, я таких слів сказати не можу.
  • 5 років тому я відмовилась від батьківського дому, переїхала з маленького містечка у Львів, змінила роботу, а згодом і професію. Тому, я знаю через що проходять клієнти в період кризи у своєму житті.
  • Я дуже довго впихала себе в рамки загальноприйнятних правил і залишалась нещасливою та ображеною. Проте розвиваючи свою здорову агресивність я змогла признатись собі та оточуючим, що тільки прати, варити, куховарити, мені замало, щоб відчувати себе щасливою, жіночою та реалізованою. Тому два роки я підприємець, щаслива жінка, яка насолоджується своїм життям
  • Я більше не заслуговую любов, не стараюсь сподобатись в стосунках. Таке життя мені приносило тільки страждання. Розвиваючи свою здорову агресивність і сексуальність тепер можу говорити про свої бажання, відмовляти або погоджуватись навіть, якщо це не подобається іншим людям та витримувати їхнє незадоволення моїм рішенням. Не боятись, що я залишусь сама, бо як показує досвід щирих друзів та теплих стосунків в мене побільшало
  • Через мої зміни, я кілька раз втрачала оточення та близьких. Але пішли ті, хто не зміг витримати мене таку, відкриту, щиру, пряму, чутливу на томість, я не залишилась сама, бо прийшли такі ж люди в моє життя
  • Я еротизувала флірт, та не розуміла, що таке здорова жіноча сексуальність та проявленість. Як фліртує дівчинка-підліток і доросла жінка. яка проявляє свою сексуальність для різних цілей - ми поговоримо на курсі ЖІНКА:ГРАЦІЯ ТА СИЛА

Моє життя — це постійна підтримка балансу між професійним розвитком, особистим щастям і внутрішньою гармонією. Саме цей досвід спонукав мене створити курс "Жінка: Грація і сила".

З багатомірним поглядом на ці теми, курс Жінка:грація та сила, від кола професіоналів: сексолога, терапевта- супервізора, який буде розкривати чоловічий погляд на тему сексуальності та агресії жінки, де кожна з вас зможе віднайти свій унікальний шлях до гармонії та сексуальності

Price: From 4 100 uah

Lessons: 17

Language: Ukrainian

https://mamochkoridnenka-vidpusti.kwiga.com/courses/zhinkagratsiia-i-sila

Угорі