Що нового?

Придбаний [Жіноча Академія Здоров'я] " Психосоматика жіночого здоров'я — - листопад 2020 (Марія Мілані)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1100 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 29.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Марафон " Психосоматика жіночого здоров'я — - потік 2-листопад 2020

Марафон "Психосоматика жіночого здоров'я" створений для жінок з гінекологічними недугами, спеціально для того, щоб опрацювати і звільнитися від емоційних — психосоматичних причин міоми матки, ендометріозу, опущення (пролапсу) матки, безпліддя, ерозії, маткових кровотечі, гормональних порушень, кіст яєчника і тд. За допомогою спеціальних технік психосоматичної медицини ви зможете знайти причини, поліпшити самопочуття – вийти із замкнутого кола вирішення своїх жіночих питань.

Дати марафону: 9-13 листопада і 16-20 листопада з 19:00 до 20:30 мск — 10 днів

Всі заняття будуть доступні в записі і ви зможете переглянути їх в інший час, якщо не встигнете на прямий ефір.

Важливо! Всі заняття в прямому ефірі - ви купуєте не запис!

Марафон "Психосоматика жіночого здоров'я" - це 10 послідовних занять, які допоможуть:

• Опрацювати причин виникнення жіночої недуги;
  • Прийти до стану здоров'я;
  • Глибоко опрацювати емоційні блоки-причини міоми, ендометріозу, безпліддя та інших недуг;
  • Опрацювати теми кордонів, страхів, відсутність Підтримай, образи, травми і болю;
  • Набути навичок самокорекції вашого психоемоційного та психосоматичного стану;
  • Відновити ваші жіночі сили;
  • Пробудити внутрішні ресурси;
  • Сгармонізувати чоловіче і жіноче всередині вас;
  • Почати і повністю пройти нехай до здоров'я!
Вам потрібно всього 90 хвилин в день - стільки триває кожне заняття марафону. 10 днів ви будете йти до свого здоров'я. Послідовно виконуючи всі завдання практичного марафону, ви помітите результат:
  • відчуття балансу в своєму тілі;
  • швидко
  • відновлення саморегуляції організму;
  • нормалізація сну;
  • збільшення сил організму;
  • емоційна стійкість;
  • звільнення від внутрішніх і зовнішніх конфліктів;
  • набуття розуміння причин вашого стан;
  • подолання цих причин і можливість наповнити життя позитивними важливими речами!
ви знову відчуєте себе жіночною, цілісною і здоровою, навчитеся жити в гармонії зі своїм тілом і емоціями.

Ми допоможемо вам зробити перші кроки і підтримаємо вас на шляху до здоров'я. Але тільки ви самі зможете прийняти рішення, йти цим шляхом і зцілитися від жіночих недуг.

Зробіть внесок у своє здоров'я!

Марафон "Психосоматика жіночого здоров'я" з Марією Мілані – це нічого зайвого, тільки найважливіше: теорія і практика для того, щоб Ви знайшли свій шлях до здоров'я.

https://privatelink.de/?https://acwomen.ru/course/marafon-psihosomatika-zhenskogo-zdorovja-potok-2-nojabr-2020/

Угорі