насолоджуйся зігріваючими смачними стравами і стрункішою. Стань найкращою версією себе!
матеріал представлений у вигляді текстових файлів у форматі PDF.
+ Корисні бонуси:
Їж смачно і стрункішою, виглядай молодше, при цьому будь ситою, супер енергійною і отримай фігуру, про яку ти завжди мріяла всього за 4 тижні!
що входить в детокс програму:
Продажник:
матеріал представлений у вигляді текстових файлів у форматі PDF.
+ Корисні бонуси:
- Книга корисних десертів
- Надихаючий щоденник харчування на кожен день
- 7 доступних суперфудів для краси і здоров'я
- Книга зігріваючих соків і смузі
- Секрети шопінгу під час детоксу
Мене звуть Ліза. Я відома завдяки моєму блогу і Instagram-Ліза Фреш.
- я фахівець з харчування. Навчалася при Університеті Колорадо (США) і у австралійських докторів наук Ніколас Вардаксіс, Ліндал Паркер Нью-Лін і Кайлі Мансфілд.
- розробила комплексний підхід для жінок, який дозволяє природним чином досягти ідеальної фігури, нев'янучої молодості, сяючої шкіри і моря енергії.
- Веду популярний про детокс і гармонійному харчуванні в Instagram -
більше 150 000 підписників. - завдяки моїм програмам більше 10 000 жінок пострункішали, очистили шкіру обличчя, стали енергійніше і ще прекрасніше. І вони не хочуть повертатися до колишнього способу життя!
- ще я дипломований фахівець з детоксу Британської академії медичних Наук.
- я фахівець з харчування. Навчалася при Університеті Колорадо (США) і у австралійських докторів наук Ніколас Вардаксіс, Ліндал Паркер Нью-Лін і Кайлі Мансфілд.
- розробила комплексний підхід для жінок, який дозволяє природним чином досягти ідеальної фігури, нев'янучої молодості, сяючої шкіри і моря енергії.
більше 150 000 підписників. - завдяки моїм програмам більше 10 000 жінок пострункішали, очистили шкіру обличчя, стали енергійніше і ще прекрасніше. І вони не хочуть повертатися до колишнього способу життя!
https://privatelink.de/?https://club.lisafresh.ru/detoks-programma-zimnij-refresh/