ви отримаєтезаписи 3-х вебінарів, пройшли 19, 21 і 23 липня 2019 року.
Ці Вебінари Про те, як навчитися розпізнавати себе і перестати зависати в руйнівних позиціях, як стати дорослою людиною, яка керує своїм життям.
Не усвідомлюючи глибинних мотивів своєї поведінки, жінка знаходиться в трикутнику "жертва-агресор-рятувальник", мігруючи з ролі в роль. Життя їй не підкоряється: вона то страждає від поведінки інших, то нападає на них, розлютившись від нерозуміння, а потім сама ж допомагає їм, відчуваючи почуття провини.
Яскравий приклад-дружина алкоголіка: спочатку вона перебуває в стані жертви (я нічого не можу змінити, він п'є), потім їй це набридає – і вона переходить в агресора (лається, кричить, йде), після агресора включається роль рятувальника (їй стає шкода чоловіка – і вона повертається, тому що без неї він пропаде).
Подібні блукання відбуваються постійно: у відносинах матері з дітьми, у відносинах з літніми батьками, з подругами, колегами, сусідами. Велика частина людей безперервно крутиться в круговороті звичних ролей, насилу керуючи своїм життям.
підводні камені життя в трикутнику :
- низький рівень особистої усвідомленості, незрілість;
- неможливість змінити своє життя, замкнуте коло;
- тиск сценаріїв, одні й ті ж граблі протягом усього життя;
- жорсткість і категоричність, жорсткі рамки, обмеженість мислення;
- відчуття власної неповноцінності/почуття розчарування, що багато вклав і нічого не отримав/роздратування, вина і незадоволеність;
- виснаження фізичне та емоційне, хвороби, проблеми з нервовою та репродуктивною системами;
- проблеми в сексуальному житті: відсутність оргазмів (жертва)/все для партнера(рятувальник)/важливо, щоб тільки мені було добре (агресор);
- неможливість будувати здорову взаємодію - тільки руйнівні відносини;
- ніякого жіночого щастя.
А яка ж роль ефективна і екологічна для повноцінного життя? - коли ми знаходимося в позиції дорослого і на рівних спілкуємося з оточуючими. Але як бути дорослим? Як розмовляють і поводяться дорослі? Як вони будують відносини? Як виходять з конфліктів? І які привілеї доступні їм і недоступні нікому з трикутника?
вебінар 1. Як перестати бути рятувальником.
Вам хочеться допомагати? Бути корисною, цінною, затребуваною? Як часто ви рятуєте чоловіків від криз, невдач, важких настроїв, проблем минулого, безробіття, безгрошів'я, моральної спустошеності?
Ви вірите, що ваша жіноча енергія може змінити багато чого в житті чоловіка? Ви часто думаєте:" поруч зі мною він стане успішним"," я його врятую"," просто ніхто не бачить, що він за людина, а я бачу"," я зможу його змінити","зі мною він перетвориться на героя".
Ви розумієте, що якщо ви не допоможете, то ніхто не допоможе. Ви-остання надія людини. У вас багато знань і умінь для того, щоб допомогти людині побачити інше життя.
на вебінарі розглядаються:
Як часто ви відчуваєте, що не в силах щось змінити? Що все навколо вирішується за вас? А вас лише несе потоком життя, і ви можете тільки приймати удари долі?
Якби не певні обставини у Вашому житті, то все могло б бути інакше. А поки що апатія, депресія, безвихідь – ваші супутники життя.
Гнів від безвиході, коли ти відчайдушно прагнеш привести своє оточення до правильних цінностей, а вони косячат і чинять опір. На сцену виходить роль агресора.
на вебінарі розбираються:
Вам хочеться допомагати? Бути корисною, цінною, затребуваною? Як часто ви рятуєте чоловіків від криз, невдач, важких настроїв, проблем минулого, безробіття, безгрошів'я, моральної спустошеності?
Ви вірите, що ваша жіноча енергія може змінити багато чого в житті чоловіка? Ви часто думаєте:" поруч зі мною він стане успішним"," я його врятую"," просто ніхто не бачить, що він за людина, а я бачу"," я зможу його змінити","зі мною він перетвориться на героя".
Ви розумієте, що якщо ви не допоможете, то ніхто не допоможе. Ви-остання надія людини. У вас багато знань і умінь для того, щоб допомогти людині побачити інше життя.
- причини формування ролі рятувальника.
- батьківські установки і сімейні сценарії, що формують дівчинку-рятувальника.
- вигоди ролі.
- небезпеки ролі.
- Що робити, щоб перестати бути рятувальником (конкретні кроки і практики).
- Як навчитися отримувати щастя, не рятуючи оточуючих.
Як часто ви відчуваєте, що не в силах щось змінити? Що все навколо вирішується за вас? А вас лише несе потоком життя, і ви можете тільки приймати удари долі?
Якби не певні обставини у Вашому житті, то все могло б бути інакше. А поки що апатія, депресія, безвихідь – ваші супутники життя.
- причини формування ролі жертви.
- батьківські установки і сімейні сценарії, що формують жертву.
- вигоди ролі, найсмачніша роль.
- мені всі повинні.
- небезпеки ролі.
- Що робити, щоб перестати бути жертвою (конкретні кроки і практики).
- Як навчитися отримувати щастя самостійно.
Гнів від безвиході, коли ти відчайдушно прагнеш привести своє оточення до правильних цінностей, а вони косячат і чинять опір. На сцену виходить роль агресора.
на вебінарі розбираються:
- причини формування ролі агресора.
- батьківські установки і сімейні сценарії, що формують агресора.
- вигоди ролі-влада і сила.
- небезпеки ролі.
- Що робити, щоб перестати бути агресором (конкретні кроки і практики).
- Як зробити перший крок з трикутника.
- Як вийти з типової ролі і стати дорослою.
- вигоди ролі дорослого.
- чому ми боїмося бути дорослими.
- як взаємодіяти з людьми з адекватної дорослої позиції.
- жінка адекватна: хто вона?
- процес виходу з кожної ролі.
- Як не провалитися знову в старе.
- звички здорової особистості.
- Як вести себе з близькими після виходу.
- опір соціуму: якщо люди не хочуть виходити з трикутника.
- Як спілкуватися з людьми з трикутника.
- доросле реагування на жертву, агресора, рятувальника.
автори та ведучі:
- Юлія Мангалам – творець і лідер проекту "жіноча санга", жіночий тренер, психолог, астролог.
- Катерина Поліщук – психолог, психодрама-консультант, фахівець по роботі з родовими сценаріями, космоенергет.
Детальніше на сайті:
https://privatelink.de/?https://womansanga.ws/bermudskiy-treugolnik/?gcmes=2447284022&gcmlg=1166770