Що нового?

Придбаний [Жіноча Санга] мій внутрішній чоловік (Юлія Мангалам)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 331 ГРН
Учасників: 0 з 21
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Як і багато жінок, я довгий час піддавалася нав'язаному образу краси жінки — така собі мініатюрна худенька знежирена красуня з копицею кучерів і пухкими губами. Але кожен раз, коли я сильно худла і наближалася до ідеального образу, який створився в моїй голові — я втрачала увагу і захоплення чоловіків.
Пізніше я стала спостерігати за собою, звертати увагу, яких жінок я вважаю сексуальними, чуттєвими, істинно привабливими... кожен раз, коли в моєму тілі відгукувалося відчуття "ах, яка жінка..." — я починала розбирати цей образ.
І приходила до одного: жінки, які мене реально чіпляють, далекі від того образу, яким я намагалася стати.

Це не виснажені фітоняшки з кубиками і повною відсутністю жиру, а жінки з красивими формами, м'якою ходою, пружним тілом і блискучою шкірою. Від них, як від диких кішок, віяло силою, самодостатністю і прямо-таки тваринної сексуальністю. Вони пробуджували всередині мене внутрішнього чоловіка, який пристрасно бажав володіти такою жінкою...

Я згадала, як ще на зорі навчання психотерапії ми розбирали роль внутрішньої жінки у чоловіка - і внутрішнього чоловіка у жінки. Саме ці субособистости часто визначають наші симпатії до протилежної статі.

Крім багатьох жіночих ролей всередині кожної жінки є внутрішній чоловік.
Згадайте знак інь-ян: у кожному Інь є невеликий ян, який створює баланс.

Внутрішній чоловік - це наша чоловіча янська енергія, яка визначає, яких чоловіків ми будемо підпускати, а яких наш внутрішній мужик витіснить, яке тіло вважати сексуальним і красивим, яка жінка приваблива, він визначає поняття честі і гідності в жінці.
Знаючи його ресурси, можна їх грамотно використовувати для вирощування власної гідності і сексуальної енергії, а також відсіювання непотрібних чоловіків.

У своїй ситуації я стала спілкуватися з цією внутрішньою роллю, і багато речей для мене прояснилися:
  • коли моє тіло подобалося моєму внутрішньому чоловікові-воно приваблювало інших чоловіків
  • Коли мої цінності відгукувалися моєму внутрішньому ян - я зустрічала чоловіків зі схожими цінностями
  • Коли я навчилася розуміти Його, то стала бачити, які чоловіки справжні, а які — лише споживачі
  • І коли я подивилася на своє тіло очима свого внутрішнього чоловіка-я попрощалася з нав'язаним образом і знайшла масу привабливого в своєму тілі
  • багато хто вважає, що ефективно ходити до тренерів-чоловіків, які проводять курси на кшталт "Як залучити коханого", тому що там є чоловічий погляд.
насправді персональний коуч-чоловік живе в кожній з нас. Хочете познайомитися?

на вебінарі розберемо:
  • який він, ваш внутрішній чоловік
  • на що впливає внутрішній чоловік
  • Як він заважає або сприяє побудові відносин
  • як він захищає нас
  • фігури і форми, які подобаються вашому внутрішньому чоловікові
  • як домовитися з внутрішнім чоловіком
  • Як черпати ресурси з цієї субособистості
  • Медитація на зустріч з внутрішнім чоловіком
  • практики прийняття захисту і мудрості від внутрішнього чоловіка
Автор: Юлія Мангалам
Творець і лідер проекту "жіноча санга", жіночий тренер, психолог, астролог