цей практичний вебінар потрібен всім, хто хоче нарешті розгледіти себе за злими словами внутрішнього критика, прийняти себе, відчути що ви саме та, ким завжди хотіли бути, що Ви вже досконала, такою яка ви є!
Я дам конкретний план роботи над своєю самооцінкою (в цьому плані не чекайте чудес, я не буду обманювати Вас, обіцяючи результат за один вебінар).
Над собою доведеться попрацювати, і не афірмаціями і покупкою нарядів, а набагато серйозніше, щоб результат у Вас зберігся на десятиліття, а не на 30 хвилин!).
До вебінару буде додано практичний посібник (я дуже люблю все практичне і те, чим можна користуватися довго, навіть після того, як тренінг закінчиться) з практиками і покроковою інструкцією до дії!
Цей вебінар для тих, хто хоче втілення своїх бажань, кому набридло жити в тіні і хто в глибині душі розуміє, що заслуговує більше того, що має на даний момент!
Я дам конкретний план роботи над своєю самооцінкою (в цьому плані не чекайте чудес, я не буду обманювати Вас, обіцяючи результат за один вебінар).
Над собою доведеться попрацювати, і не афірмаціями і покупкою нарядів, а набагато серйозніше, щоб результат у Вас зберігся на десятиліття, а не на 30 хвилин!).
До вебінару буде додано практичний посібник (я дуже люблю все практичне і те, чим можна користуватися довго, навіть після того, як тренінг закінчиться) з практиками і покроковою інструкцією до дії!
Цей вебінар для тих, хто хоче втілення своїх бажань, кому набридло жити в тіні і хто в глибині душі розуміє, що заслуговує більше того, що має на даний момент!
- звідки береться нелюбов до себе?
- як позбутися від постійної внутрішньої критики?
- як перестати залежати від думки оточуючих і припинити заслуговувати похвалу?
- як почати радіти собі, своєму життю і власному тілу?
- звідки йдуть корені нашої самокритики?
- як подолати негативний внутрішній голос і почати бачити в собі хороше?
- який секрет глибоких змін?
- чому афірмації та медитації не допоможуть?
- чому не вистачає сил зайнятися собою?
- хто головна людина в нашому житті відповідає за нашу самооцінку і як до нього правильно ставитися?
- чому важливо правильно ставитися до мами?
- Практики прощення і поліпшення відносин!
- звідки береться нелюбов до себе?
- як позбутися від постійної внутрішньої критики?
- як перестати залежати від думки оточуючих і припинити заслуговувати похвалу?
- як почати радіти собі, своєму життю і власному тілу?
- звідки йдуть корені нашої самокритики?
- як подолати негативний внутрішній голос і почати бачити в собі хороше?
- який секрет глибоких змін?
- чому афірмації та медитації не допоможуть?
- чому не вистачає сил зайнятися собою?
- хто головна людина в нашому житті відповідає за нашу самооцінку і як до нього правильно ставитися?
- чому важливо правильно ставитися до мами?
- Практики прощення і поліпшення відносин!
https://privatelink.de/?https://womansanga.ws/lyubov-ksebe/