Молодо виглядати, мати прекрасну фігуру і невичерпне джерело життєвих сил - бажання природні і здійсненні. Що для цього потрібно-гроші, час, удача і великі старання? Відповідь полягає в самому понятті фізичного тіла, в тому, що є його основою - це тіло енергетичне. Саме воно є опорою нашого здоров'я, наших можливостей і нашої долі. Згадайте, як легко вам даються справи, коли ви відчуваєте особливий стан – гармонію, підйом енергії, бадьорість і прилив сил. Як збуваються найнеймовірніші бажання, удача слід поруч, незнайомі люди посміхаються, а чоловіки дивують приємними вчинками. Напевно, з вами колись таке відбувалося і, ймовірно, зовсім несподівано. У чому ж магія того, що відбувається? У вас!
Коли навколо такої жінки формується простір гармонії, творення, то вона стає чарівницею! Так будьте їй завжди, адже у вас є всі можливості для цього - ваша природна даність, джерело енергії, молодості, краси і здоров'я.
програма Тетяни Кожевнікової відкриє вам світ дивовижних практик, особливих рухів, які відомі як магічні паси. Це комплекс красивих і жіночних рухів, перетікаючи поступово з одного стану в інший, вони створюють гарний магічний танець.
магічні паси є причиною дивного припливу фізичних і розумових сил, завдяки цьому чарівному дійству ви:
- відновлюєте перервану колись зв'язок з силою-і вона починає підтримувати вас і підживлювати;
- знаходите стан максимальної цілісності і зібраності;
- наповнюєте тіло сексуальною енергією;
- вчіться красиво і жіночно рухатися;
- відкриваєте Центри для подолання нерішучості і здатності приймати рішення;
- звільняєтеся від стресу;
- купуєте здатність чуттєвого сприйняття;
- зцілюєте організм, відновлюючи жіноче здоров'я;
- знаходите гармонію, щастя і сімейне благополуччя.
Тетяна пропонує вам авторську методику, спираючись на багаторічний досвід і практику в сфері жіночого здоров'я, в своїх тренінгах вона розкриває секрети жіночого чарівництва, привабливості, здатності до творчого та фінансового благополуччя, набуття щастя з коханим чоловіком. Для вас буде показаний новий шлях до гармонії з собою і вашим партнером. Ви отримаєте все, що бажаєте і самі приємно здивуєтеся!
в програму тренінгу "Жіночі магічні паси. Інтимна гімнастика " включені:
в програму тренінгу "Жіночі магічні паси. Інтимна гімнастика " включені:
- Магічні паси.
- Вправи для інтимних м'язів.
- Чарівні медитації. Енергетичні техніки з фантомом чоловіки.
- Оральні супер-техніки. Масаж нефритового стрижня (пеніса).
- Енерго-техніки. Як надихати чоловіка на успіх, благополуччя, достаток.
https://privatelink.de/?https://www.intimfitness.ru/praktika/programmy/114/