глобальні зміни в житті починаються з маленьких кроків – за допомогою жіночої підтримки і мого досвіду. НЕМАЄ НІЧОГО НЕМОЖЛИВОГО, ПЕРЕВІРЕНО ОСОБИСТО!
ДЛЯ вас:
ЦІКАВІ ТЕМИ.
Для кого Мій КЛУБ:
Ви отримаєте матеріали 101 тижня закритого жіночого клубу.
ДЛЯ вас:
ЦІКАВІ ТЕМИ.
нові теми щотижня. Тематичні пости і корисні чек-листи, які можна роздрукувати, від мене і запрошених експертів.
бібліотека клубу.після реєстрації тобі доступний ключ-пароль до всього архіву клубу за 2 роки – справжньої "енциклопедії життя" зі зручним навігатором! Ти можеш вивчати теми в своєму темпі, рухаючись по колесу балансу.
дівич-вечори.онлайн-холостяки з шампанським зі мною.
прямі ефіри.тебе чекають ефіри з експертом-нутриціологом або сексологом, презентація від стиліста, практичний мастермайнд від маркетолога, сесія-розбір з психологом або будь-яка цікава тобі тема!
учасниці-експерти.- ти можеш і сама виступити експертом у своїй сфері!
- Для тебе - це досвід, напрацювання кейсів і клієнтської бази, колаборації та зворотній зв'язок.
- А для учасниць-Історія твого успіху, нові практики та спецумови щодо промокоду на твої послуги.
Для кого Мій КЛУБ:
- Не для всіх. Тільки для тих, хто готовий змінювати своє життя і використовувати мільйон нових можливостей.
- хто ще не знає, як, з чого почати. Кому потрібна підтримка. Але хто вже зважився на зміни, як колись зважилася я!
- я, як ніхто інший, знаю, як це болісно боляче – щось міняти.
- своє тіло, відносини, мислення...
- З чого почати, щоб прийти до своєї справжньої жінки? Несамовито захотіти змінитися ...
- я ризикнула і почала шлях до нової себе.
- мільйон можливостей робити своє життя щасливішим ДЕНЬ за ДНЕМ!
- Більше 90 тижнів тематичних матеріалів по колесу балансу
- Більше 365 постів і перевірених практик
- багато моїх особистих секретів
- Більше 100 записів захоплюючих ефірів + постійно додаються нові
- Більше 60 запрошених експертів
Ви отримаєте матеріали 101 тижня закритого жіночого клубу.
https://privatelink.de/?https://mymarinacy.com/marinaclub