Що нового?

Придбаний Жіночий клуб "мої секрети". Лютий 2020-Грудень 2022 (Марина Камаєва)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 4596 ГРН
Учасників: 0 з 32
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 149.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
глобальні зміни в житті починаються з маленьких кроків – за допомогою жіночої підтримки і мого досвіду. НЕМАЄ НІЧОГО НЕМОЖЛИВОГО, ПЕРЕВІРЕНО ОСОБИСТО!
ДЛЯ вас:
ЦІКАВІ ТЕМИ.
нові теми щотижня. Тематичні пости і корисні чек-листи, які можна роздрукувати, від мене і запрошених експертів.​
бібліотека клубу.
після реєстрації тобі доступний ключ-пароль до всього архіву клубу за 2 роки – справжньої "енциклопедії життя" зі зручним навігатором! Ти можеш вивчати теми в своєму темпі, рухаючись по колесу балансу.​
дівич-вечори.
онлайн-холостяки з шампанським зі мною.​
прямі ефіри.
тебе чекають ефіри з експертом-нутриціологом або сексологом, презентація від стиліста, практичний мастермайнд від маркетолога, сесія-розбір з психологом або будь-яка цікава тобі тема!​
учасниці-експерти.
- ти можеш і сама виступити експертом у своїй сфері!
  • Для тебе - це досвід, напрацювання кейсів і клієнтської бази, колаборації та зворотній зв'язок.
  • А для учасниць-Історія твого успіху, нові практики та спецумови щодо промокоду на твої послуги.

Для кого Мій КЛУБ:

• Не для всіх. Тільки для тих, хто готовий змінювати своє життя і використовувати мільйон нових можливостей.
  • хто ще не знає, як, з чого почати. Кому потрібна підтримка. Але хто вже зважився на зміни, як колись зважилася я!
  • я, як ніхто інший, знаю, як це болісно боляче – щось міняти.
  • своє тіло, відносини, мислення...
  • З чого почати, щоб прийти до своєї справжньої жінки? Несамовито захотіти змінитися ...
  • я ризикнула і почала шлях до нової себе.
Клуб – це ще й повне зібрання всіх томів "енциклопедії життя" в нашій "бібліотеці" за 2 роки про все на світі:
  • мільйон можливостей робити своє життя щасливішим ДЕНЬ за ДНЕМ!
  • Більше 90 тижнів тематичних матеріалів по колесу балансу
  • Більше 365 постів і перевірених практик
  • багато моїх особистих секретів
  • Більше 100 записів захоплюючих ефірів + постійно додаються нові
  • Більше 60 запрошених експертів
Секрет успіху всього один. Але це секрет на мільйон-міняй своє оточення!

Ви отримаєте матеріали 101 тижня закритого жіночого клубу.
https://privatelink.de/?https://mymarinacy.com/marinaclub

Угорі