Що нового?

Придбаний Жіночий курс, 2018 (Арсен Маркарян)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 159.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
нові жіночі курси під'їхали.
Складаються з 3-ох частин
  1. Інформаційна, триває тиждень. Пару годин лекцій на кожен день.
  2. Опрацювання, триває 2 тижні, завдання і практика кожен день.
  3. Зворотній зв'язок на кожен день + куратор-бібліарій.
а тепер про те, як це буде виглядати.

Якщо раніше Жіночий курс представляв із себе просто набір лекцій, і хочеш впроваджуй в своє життя, хочеш Не впроваджуй, в результаті тендітна жінка залишалася один на один зі своїми слабкостями і проблемами. Тому ми приходимо до формату тотального опрацювання слабких місць кожної учасниці.

доведеться робити, тому що це буде легше, ніж не робити.
7 днів теорії та інформаційного завантаження + 14 днів практики і зворотного зв'язку по кожному дню. Всі завдання створені мною виходячи з мого досвіду і практики опрацювання з жінками їх найголовніших проблем, в першу чергу видалення тривожних станів, нескінченних самокопань, зруйнованої самооцінки і все те, що вирішувати для мене стало давно буденністю.

завдання найсоковитіші, прикладне застосування всього мого шизофренічного досвіду, ми будемо використовувати всі інструменти гормонального фону, нашої тваринної природи, прийоми психотерапії, самопрограмування, нейробіології, системно-сімейних розстановок і звичайно ж, сама фішечка: мій підхід з пошуку психологічних травм і їх деінсталювання.

єдине, що заважає жити сучасній дівчині, жінці здоровим і щасливим життям, і насолоджуватися їй, це зруйнована експлуатуванням жіноча психіка спершу її оточуючими, а потім їй самій, в наслідок глибокого невігластва і нерозуміння відмінностей жінки від чоловіків. Ніяких тонкощів, секретів і загадок в жіночій психіці немає, тільки повний даун і спермотоксикозник буде стверджувати подібне.

Запам'ятай, життя не одне, саме неважливе і незначне — це твоє самопочуття і те, радієш ти сьогодні і як проходять твої дні.
Я чув, нова класна туш вийшла і в інстухе у якийсь телиці жопа краще, ніж у тебе. Ось це тема!

Угорі