Що нового?

Придбаний Жіночий шлях до мети. Як опір перетворити на натхнення? (Єлизавета Вацлавська)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 883 ГРН
Учасників: 0 з 14
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 65.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
це ваша єдина можливість швидко і ефективно позбутися
від внутрішніх блоків на своєму шляху і йти до мети легко, по-жіночому!
Чому ви до сих пір не маєте те, що ви хочете?
У вас часто бувають такі думки?
"Моє життя це непросвітне болото..."
"Моє життя нагадує замкнене коло ..."
"Чому я одна. Що зі мною не так... "
"Знову грошей не вистачає. А так хотілося те гарне плаття?"

відповідь знаходиться всередині
Ви думаєте, що все станеться само собою? Або ви ще сподіваєтеся на диво?
У Вас вже є план, але він не працює або ви рухаєтеся зі швидкістю равлика?
Складно йти до мети, коли дорога, по якій рухаєшся схожа на це

наприклад:

Складно отримати бажане, якщо ви перебуваєте за високим парканом. Що б отримати бажане ви повинні приймати це з розкритими руками.
Як тільки вам здається, що Ви вже досягли мети (зустріли свого чоловіка, збільшили дохід, скинули ненависні кілограми), то все валиться?
Чоловік зникає,а машина ламається ... або хворіють діти, і терміново потрібні гроші на ліки?
Якщо у вас є обмежуючі переконання і блоки-єдина мета вашої підсвідомості не дати вам отримати бажане.
Це конвой надійно захищає Вас від вашої мрії

тому:
Більшість людей ніколи не отримають того, що вони насправді хочуть, тому що їхні непрацьовані внутрішні конфлікти не дадуть їм отримати це. Будуть упускатися доленосні зустрічі, не буде вистачати часу і сміливості здійснення ідей. Люди боятися почати свою справу і кинути нелюбиму роботу, знаходять для цього масу відмовок і причин. У них немає енергії для здійснення бажаного, вони живуть в страху вийти за рамки свого комфорту і в нудному житті від дзвінка до дзвінка.

Угорі