всі знають, як важливі вітаміни Дік.
Вони доступні як, БАД. Рецет не потрібен. Море інформації в Інтернеті створює враження про те, що це просто - будь розбереться.
В аптеках і на айхерб безліч варіантів БАД з цими дивовижними вітамінами.
Кожен може купити і пити.
Про вітамін Д, здається все все давно знають. В інтернеті повно сайтів і постів про нього.
Однак чим краще ми його застосовуємо, тим більше питань про нього я отримую в соціальних мережах.
Так чи прості вітаміни Д (Холекальциферол) і до (філохінони і мінохінони)?!
гарантую, що після перегляду ШЕСТИ відео-уроків (близько 5 академічних годин. Доступ 6 міс), ви дізнаєтеся про вітаміни Д і до те, що ніхто і ніколи не розповідав.
Доступною мовою я поясню найскладніші аспекти хімії цих вітамінів.
Я відповім на всі питання, які надійшли по цій темі в соц-мережі Інстаграмм.
Час, витрачений на вивчення основ дії цих молекул сліхвой окупиться в подальшому.
Ви отримаєте практичні поради, Як правильно їх застосовувати.
Спробуйте!
Кілька яскравих зрозумілих відео лекцій і ви знаєте про вітаміни більше, ніж 50% практикуючих нутриціологів.
Ви дізнаєтеся те, що ніхто і ніде вам не розповідав.
Дочитайте до кінця: вас чекає приємний сюрприз: БОНУС до КУРСУ!
Чекаю Вас на курсі!
Вони доступні як, БАД. Рецет не потрібен. Море інформації в Інтернеті створює враження про те, що це просто - будь розбереться.
В аптеках і на айхерб безліч варіантів БАД з цими дивовижними вітамінами.
Кожен може купити і пити.
Про вітамін Д, здається все все давно знають. В інтернеті повно сайтів і постів про нього.
Однак чим краще ми його застосовуємо, тим більше питань про нього я отримую в соціальних мережах.
Так чи прості вітаміни Д (Холекальциферол) і до (філохінони і мінохінони)?!
гарантую, що після перегляду ШЕСТИ відео-уроків (близько 5 академічних годин. Доступ 6 міс), ви дізнаєтеся про вітаміни Д і до те, що ніхто і ніколи не розповідав.
Доступною мовою я поясню найскладніші аспекти хімії цих вітамінів.
Я відповім на всі питання, які надійшли по цій темі в соц-мережі Інстаграмм.
Час, витрачений на вивчення основ дії цих молекул сліхвой окупиться в подальшому.
Ви отримаєте практичні поради, Як правильно їх застосовувати.
Спробуйте!
Кілька яскравих зрозумілих відео лекцій і ви знаєте про вітаміни більше, ніж 50% практикуючих нутриціологів.
Ви дізнаєтеся те, що ніхто і ніде вам не розповідав.
Дочитайте до кінця: вас чекає приємний сюрприз: БОНУС до КУРСУ!
Чекаю Вас на курсі!
https://privatelink.de/?https://www.drlobuznov.ru/vitdk