"жити собою", багато хто не розуміє справжнього сенсу цієї фрази.
Прийнято вважати, що той, хто живе для себе, егоїстичний і не рахується з думкою інших,але чи так це насправді?
Жити для себе, а не для чоловіка, дітей, родичів, колег або когось ще означає цінувати себе і своє життя, щоб завжди знаходити час для цікавих тобі занять і перебувати в стані, який дозволяє створювати те, що багато хто називає дивом.
Ти коли-небудь думала про себе і свої бажання?
Ти коли-небудь говорила те, що відчуваєш насправді?
Ти коли-небудь балувала себе і виконувала свої бажання?
Як давно ти відчувала, що таке справжнє, наповнене життя?
Чим я відрізняюся від коучів, психологів та інших спікерів?
- Я поясню фундаментальну різницю між поняттями:" жити собою "і"егоїзм".
Прийнято вважати, що той, хто живе для себе, егоїстичний і не рахується з думкою інших,але чи так це насправді?
Жити для себе, а не для чоловіка, дітей, родичів, колег або когось ще означає цінувати себе і своє життя, щоб завжди знаходити час для цікавих тобі занять і перебувати в стані, який дозволяє створювати те, що багато хто називає дивом.
Ти коли-небудь думала про себе і свої бажання?
Ти коли-небудь говорила те, що відчуваєш насправді?
Ти коли-небудь балувала себе і виконувала свої бажання?
Як давно ти відчувала, що таке справжнє, наповнене життя?
Чим я відрізняюся від коучів, психологів та інших спікерів?
- Знання, якими я ділюся, не мають ніякого відношення до езотерики. Я не психолог і не займаюся духовними практиками.
- Я вивчаю принципи роботи мозку і його можливості. Застосовую все це на практиці у своєму житті.
- Знаю, як ти створила те, що маєш зараз, і знаю, що треба зробити, щоб твоє життя круто змінилася, і ти почала створювати свою бажану реальність!
- Я поясню фундаментальну різницю між поняттями:" жити собою "і"егоїзм".
- Розповім, що потрібно робити, щоб твоя сім'я не вважала тебе "егоїсткою" в той момент, коли ти почнеш застосовувати знання "жити собою" у своєму житті.
- Дам одне з найпотужніших вправ на те, як перевертати свою свідомість в правильному напрямку при застосуванні моїх знань.
- Розкрию поняття з Біблії- "допомагаючи іншим людям, я володію собою і своїм тілом так, щоб самому не залишитися без нагороди".
- Поясню, чому поняття "совість" і "щастя" несумісні в житті, і навіщо близькі завжди закликають нас саме до совісті.
- І, найголовніше, я розповім тобі, як вийти з цього замкнутого кола і навчитися бути щасливою.
https://privatelink.de/?https://dinagumerova.ru/product/live-by-yourself/