Що нового?

Набір учасників Життя на чистовик (Анна Голіцина)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 570 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 16 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

В режимі очікування... Один з найбільш токсичних болотних режимів, який поступово перетворюється в стиль життя.... життя на чернетку... .
Так ти втрачаєш свою силу, як би транслюючи всьому світу " я не можу, я не повноцінна, я не гідна, не зараз, потім!"втрачаєш яскравість життя, і найголовніше свою самість, себе справжню, що йде вперед і сміливо говорить про себе, свої почуття, бажання, здібності...
у режимі очікування світ навіть не може дати тобі те, що ти хочеш прямо зараз, тому ти не дозволяєш це зробити!

а тепер чесно відповідай, скільки пунктів про тебе?чесно, навіть якщо тобі ці відповіді не дуже сподобаються!

1. Ти чекаєш, що зараз хтось прийде і все вирішить! Ти сподіваєшся на зовнішню силу, чарівну таблетку, Бога, державу, чоловіка, колишнього чоловіка, майбутнього чоловіка, диво, на що завгодно, тільки не на себе, тому що тобі важко, у тебе "особлива ситуація", у тебе немає можливостей, немає часу, немає грошей, а ще й діти (найпопулярніша відмовка) і купа боргів...
Можливо тобі дійсно здається, що у тебе не вирішувана ситуація, але повір, як показує мій досвід, з будь-якої ситуації є вихід, для цього я тут... .

2. Ти живеш в нужді, тобі не вистачає грошей, любові, чоловіків, часу, Сонця, здоров'я, квадратних метрів, настрою... А знаєш, що відчувають люди поруч з тими жінками, кому вічно "не вистачає"? Задуха!
Поруч з тими, хто весь час ниє, скаржиться і випрошує (не плутати з "просить") люди відчувають задуху! Неначе на них намагаються сісти, зав'язати шию мотузкою і їхати або прив'язати до себе і висмоктувати енергію, сили, гроші, свободу і тд! І таку жінку хочеться з себе скоріше Скинути, таку жінку не поважаєш, таку прибираєш зі свого оточення... .

1. У тебе часто немає сил, енергії, і іноді навіть важко піднятися з дивана... .
  2. весь час чогось чекаєш... коли нарешті закінчиться дощ, настане літо, випаде сніг, скасують самоізоляцію, хлопець зробить пропозицію, підвищать зарплату, всі оцінять твої здібності, заробиш достатньо грошей, переїдеш в нову квартиру, схуднеш, вихідних, понеділка і тд
5. Даєш собі обіцянки і не виконуєш їх, кидаєш справи на півдорозі

6. Ти все відкладаєш "на потім", чекаєш, настане краще, більш гідне час для красивих нарядів, сексуальної білизни, свічок, сервізів, зізнань, подорожей, проектів, курсів, які ти купила і т. д.

7. Не віриш в себе і свої сили, вважаєш, що недостатньо хороша, експертна, освічена і т. д.

8. Рідко посміхаєшся і тобі особливо нікому і нема за що бути вдячною

9. Порівнюєш себе з іншими, женешся за чужим успіхом, злишся через нього, растраиваешься

10. Не можеш сміливо проявлятися і заявляти про себе

11. Загрузла в кризі і не бачиш нових можливостей

12. Вибираєш тактику бути хорошою, зручною дівчинкою і боїшся зайвий раз слово сказати або якось висловити свої почуття і переживання

13. Застрягла в токсичних, залежних відносинах

ЖИВУЧИ НА ЧЕРНЕТКУ, ТИ ВТРАЧАЄШ СВІЙ ЧАС, СВОЄ "ЗАРАЗ", СВОЄ ЖИТТЯ...
Якщо хоча б 1 з пунктів про тебе, то вітаю, я можу тобі допомогти! Все просто треба тільки зробити крок!

Зараз у світі править найпотужніша енергія змін! Пора підключатися до неї, вилазити з болота і ставати нарешті тією, ким ти і повинна бути!
Не втрачай час, не чекай, не відкладай! Не пиши життя на чернетку, давай відразу сміливо в чистовик! В цьому стільки ресурсу! Приєднуйся прямо зараз, підключайся до енергії і вперед! Я в тебе дуже вірю! Я поруч, я підтримаю!
У людини два життя! І друга починається тоді, коли ми розуміємо, що вона всього одна!

https://privatelink.de/?http://agolitsyna.com/fulllife

Угорі