В режимі очікування... Один з найбільш токсичних болотних режимів, який поступово перетворюється в стиль життя.... життя на чернетку... .
Так ти втрачаєш свою силу, як би транслюючи всьому світу " я не можу, я не повноцінна, я не гідна, не зараз, потім!"втрачаєш яскравість життя, і найголовніше свою самість, себе справжню, що йде вперед і сміливо говорить про себе, свої почуття, бажання, здібності...
у режимі очікування світ навіть не може дати тобі те, що ти хочеш прямо зараз, тому ти не дозволяєш це зробити!
а тепер чесно відповідай, скільки пунктів про тебе?чесно, навіть якщо тобі ці відповіді не дуже сподобаються!
1. Ти чекаєш, що зараз хтось прийде і все вирішить! Ти сподіваєшся на зовнішню силу, чарівну таблетку, Бога, державу, чоловіка, колишнього чоловіка, майбутнього чоловіка, диво, на що завгодно, тільки не на себе, тому що тобі важко, у тебе "особлива ситуація", у тебе немає можливостей, немає часу, немає грошей, а ще й діти (найпопулярніша відмовка) і купа боргів...
Можливо тобі дійсно здається, що у тебе не вирішувана ситуація, але повір, як показує мій досвід, з будь-якої ситуації є вихід, для цього я тут... .
2. Ти живеш в нужді, тобі не вистачає грошей, любові, чоловіків, часу, Сонця, здоров'я, квадратних метрів, настрою... А знаєш, що відчувають люди поруч з тими жінками, кому вічно "не вистачає"? Задуха!
Поруч з тими, хто весь час ниє, скаржиться і випрошує (не плутати з "просить") люди відчувають задуху! Неначе на них намагаються сісти, зав'язати шию мотузкою і їхати або прив'язати до себе і висмоктувати енергію, сили, гроші, свободу і тд! І таку жінку хочеться з себе скоріше Скинути, таку жінку не поважаєш, таку прибираєш зі свого оточення... .
- У тебе часто немає сил, енергії, і іноді навіть важко піднятися з дивана... .
- весь час чогось чекаєш... коли нарешті закінчиться дощ, настане літо, випаде сніг, скасують самоізоляцію, хлопець зробить пропозицію, підвищать зарплату, всі оцінять твої здібності, заробиш достатньо грошей, переїдеш в нову квартиру, схуднеш, вихідних, понеділка і тд
6. Ти все відкладаєш "на потім", чекаєш, настане краще, більш гідне час для красивих нарядів, сексуальної білизни, свічок, сервізів, зізнань, подорожей, проектів, курсів, які ти купила і т. д.
7. Не віриш в себе і свої сили, вважаєш, що недостатньо хороша, експертна, освічена і т. д.
8. Рідко посміхаєшся і тобі особливо нікому і нема за що бути вдячною
9. Порівнюєш себе з іншими, женешся за чужим успіхом, злишся через нього, растраиваешься
10. Не можеш сміливо проявлятися і заявляти про себе
11. Загрузла в кризі і не бачиш нових можливостей
12. Вибираєш тактику бути хорошою, зручною дівчинкою і боїшся зайвий раз слово сказати або якось висловити свої почуття і переживання
13. Застрягла в токсичних, залежних відносинах
ЖИВУЧИ НА ЧЕРНЕТКУ, ТИ ВТРАЧАЄШ СВІЙ ЧАС, СВОЄ "ЗАРАЗ", СВОЄ ЖИТТЯ...
Якщо хоча б 1 з пунктів про тебе, то вітаю, я можу тобі допомогти! Все просто треба тільки зробити крок!
Зараз у світі править найпотужніша енергія змін! Пора підключатися до неї, вилазити з болота і ставати нарешті тією, ким ти і повинна бути!
Не втрачай час, не чекай, не відкладай! Не пиши життя на чернетку, давай відразу сміливо в чистовик! В цьому стільки ресурсу! Приєднуйся прямо зараз, підключайся до енергії і вперед! Я в тебе дуже вірю! Я поруч, я підтримаю!
У людини два життя! І друга починається тоді, коли ми розуміємо, що вона всього одна!
https://privatelink.de/?http://agolitsyna.com/fulllife