Для кого
- Програма для жінок, які прийняли рішення залишитися разом з чоловіком після виявлення зради, і чоловік закінчив відносини на стороні.
- для тих, хто пережив перший шок, тобто знає про зраду 2 тижні і більше.
- і не для тих, чий партнер продовжує зв'язок на стороні.
- ви намагаєтеся відновитися після сильного удару
- Як набути впевненості в собі і перестати думати, що з нею йому було краще?
- як довіритися знову і розслабитися. Якщо я веду себе, як ні в чому не бувало, я немов зраджую себе і свій біль.
- Як перестати підскакувати, коли йому хтось дзвонить або приходить смс?
- Як знову зібрати себе по шматочках?
- Як перестати звинувачувати чоловіка в тому, що трапилося? Коли біль раптом накочує хвилею і хочеться бити чоловіка і плакати.
- хочеться покаянь від чоловіка, але він не хоче розмовляти, обриває розмову і нетерпляче чекає: коли вже ці твої страждання закінчаться? Скільки можна? Адже я там порвав. Я ж уже вибачився.
- куди подіти свій біль, про яку він не хоче чути? Коли вона закінчиться?
- Як перестати сумніватися і пробачити, почати знову сприймати його "своїм" і коханим.
- Як пережити це настільки, щоб не дорікати в гострі моменти.
зрада руйнує відразу 3 наших опори:
1. Уявлення про саму себе
Я вважала себе благополучною жінкою, а виявилася обдуреною дружиною.
2. Уявлення про близьких
Я не знаю вже, за ким я заміжня. Друзі обманювали і приховували. Світ-ненадійне місце.
3. Уявлення про майбутнє
Я думала, ми будемо зворушливими дідками і будемо збирати навколо себе дітей і онуків. Тепер я не знаю, про що мріяти.
На програмі " життя після зради. Новий початок " Ви пройдете через перевірений покроковий процес приручення свого болю.
тиждень 1. Знижуємо гостроту болю
Розбираємося, як ви пережили зраду, що з вами відбувається зараз і чому. Оплакуємо і приймаємо ситуацію, як вона є. Працюємо з флешбеками-несподіваними напливами болю - і нав'язливими думками. Зміцнюємо внутрішню опору.
тиждень 2. Досліджуємо спільне минуле
Дивимося на відносини до зради, припускаємо її причини, аналізуємо її роль в тому, які відносини зараз. Дивимося, що зараз відбувається, як розподілилися наші ролі.
тиждень 3. Досліджуємо негативний цикл у вашій парі, пов'язаний зі зрадою
Як ви обговорюєте подію або як його замовчуєте, як починається
сценарій, розвивається і чим закінчується. Пробуємо його зупиняти.
тиждень 4. Починаємо виходити з негативного циклу Зупиняємо сценарій, пробуємо його міняти. Стелимо "соломки", даємо підтримку собі і йому.
тиждень 5. Розробляємо реалістичну програму відновлення довіри
Пробуємо обговорювати подію дбайливо і відкрито, просимо про те, що допоможе нам відчувати себе впевненіше. Робимо перші кроки по нашій програмі.
тиждень 6. Зміцнюємо тил
Додаємо в відносини тепла, безпеки, розуміння.
тиждень 7. Будуємо плани на майбутнє Обговорюємо, чого хочемо від відносин далі. Оновлюємо домовленості. Досліджуємо тему прощення.
Розбираємося, як ви пережили зраду, що з вами відбувається зараз і чому. Оплакуємо і приймаємо ситуацію, як вона є. Працюємо з флешбеками-несподіваними напливами болю - і нав'язливими думками. Зміцнюємо внутрішню опору.
тиждень 2. Досліджуємо спільне минуле
Дивимося на відносини до зради, припускаємо її причини, аналізуємо її роль в тому, які відносини зараз. Дивимося, що зараз відбувається, як розподілилися наші ролі.
тиждень 3. Досліджуємо негативний цикл у вашій парі, пов'язаний зі зрадою
Як ви обговорюєте подію або як його замовчуєте, як починається
сценарій, розвивається і чим закінчується. Пробуємо його зупиняти.
тиждень 4. Починаємо виходити з негативного циклу Зупиняємо сценарій, пробуємо його міняти. Стелимо "соломки", даємо підтримку собі і йому.
тиждень 5. Розробляємо реалістичну програму відновлення довіри
Пробуємо обговорювати подію дбайливо і відкрито, просимо про те, що допоможе нам відчувати себе впевненіше. Робимо перші кроки по нашій програмі.
тиждень 6. Зміцнюємо тил
Додаємо в відносини тепла, безпеки, розуміння.
тиждень 7. Будуємо плани на майбутнє Обговорюємо, чого хочемо від відносин далі. Оновлюємо домовленості. Досліджуємо тему прощення.
https://privatelink.de/?https://7yanatv.getcourse.ru/newbegin?gcpc=0fc80