семінар про пізнання себе, про те, як жити щасливо і здорово в будь-якому віці. Цей тренінг зачіпає всі аспектичеловеческой життя, її межі для максимального їх розкриття.
Кому корисний цей захід? Всім без винятку!
Адже кожен знайде в ньому для себе цінну інформацію, своєчасну пораду, унікальну методику або практику.
Як цей семінар змінить ваше життя:
У програмі семінару: 5 ступенів пізнання себе:
Кому корисний цей захід? Всім без винятку!
Адже кожен знайде в ньому для себе цінну інформацію, своєчасну пораду, унікальну методику або практику.
Як цей семінар змінить ваше життя:
- збільшиться впевненість у собі
- підуть багато хвороб, депресії, апатія
- підвищиться увага, працездатність, енергійність
- покращиться матеріальне становище, кар'єра і везіння
У програмі семінару: 5 ступенів пізнання себе:
- щабель-Здоров'я тіла і душі.
Ви дізнаєтеся найважливіші правила для збереження здоров'я, повернення молодості, секрети правильного і смачного харчування, таємниці янтр. Ви навчитеся визначати свого "Небесного лікаря", дізнаєтеся, як співвідносяться органи, планети і елементи. - ступінь-Ви і навколишній світ.
Вам буде дана схема життя організму протягом дня, ви переконаєтеся, що активне довголіття і здоров'я в будь – якому віці-реальні! Ви побачите, як за допомогою астрології і східних практик попереджати хвороби. - щабель-Знаки долі і карма.
Ви отримаєте таємні знання про знаки долі, про те, як можна самому "опрацювати" карму. Ви почуєте про силу планет і про те, як вони в різний час впливають на вас. - щабель-будинок і наші домочадці.
Ви дізнаєтеся, як впливають на вас летять зірки в квартирі, де розташовуються зони здоров'я. Ви отримаєте чіткі поради щодо гармонізації простору і зрозумієте, як створити в будинку особливу доброчинну ауру. - щабель-Кар'єрні вершини і творчість.
Ви прямо на тренінгу закладіть основу для свого кар'єрного зростання, дізнаєтеся, як швидко досягати бажаного без шкоди для інших. Вам будуть відкриті таємниці творчого натхнення і пошуку музи.
https://privatelink.de/?https://www.npravdina.ru/fengshui/activity/onlayn_seminar_jizn_v_polnuyu_silu_sakralnyie_znaniya_fen_shuy_ba_czyi_i_ayurvedyi.html