Що нового?

Придбаний Живий Ютуб. Тариф Спеціаліст (Олексій Лук'яненко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 150
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 25.5 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

бажаючим освоїти дуже затребувану інтернет-професію в ніші, де
ще немає конкуренції
Ви хочете віддалено заробляти від 1000$ в місяць на послугах для авторів каналів Youtube, працюючи 3-4 години в день.
Це легко поєднується з найманою роботою і з часом можна вийти на доходи понад 10000$.

АВТОРАМ YOUTUBE каналів
У вас є свій канал і ви хочете прискорити зростання переглядів, передплатників і грошей ! І зробити це швидко, у великих кількостях і без фінансових витрат ! Без створення нових відео та творчих мук.

дізнайтеся, що вам допоможе вам отримувати з Ютуба стабільну 1000$ в місяць вже через 6 місяців

• без створення каналу
    • без досвіду створення відео
    • без довгого навчання
    • без великих вкладень
    • без конкуренції
що це ДАЛО особисто мені?

• зростання доходу від реклами майже в 4 рази-з 350$ до 1350$ в місяць
    • зміг підключити 2 партнерські програми - ще + 500$
    • зростання переглядів каналу в 3 рази
    • зростання доходів від продажу моїх тренінгів – з червня по вересень зароблено близько 800 000 – і це в літній період-коли більшість людей вважає за краще витрачати гроші на відпочинок і розвага.
    • нескінченна монетизація одного і того ж контенту - я створив 28 трансляцій і включаю їх раз в 3-4 дні по черзі.
    • пожвавлення мертвих відео-90% відео на моєму каналі просто лежали БЕЗ переглядів-зараз вони приносять мені гроші і передплатників!
    • прискорення зростання передплатників в інших соц. мережах - в описі під трансляцією можна залишити будь-які посилання. Що дозволяє підвищити дохід від реклами за рахунок інших майданчиків.
    • додаткова аудиторія-прямі трансляції ютуб просуває за іншими алгоритмами - а значить це можливість достукатися до тієї аудиторії, до якої мої відео раніше не доходили.
    • Велика впізнаваність, велика впевненість, більше можливостей = всього СТАЛО більше
    • І всі ці результати досягнуті БЕЗ вкладення грошей! ЩО МОЖЕ БУТИ КРУТІШЕ?

докази моїх доходів у цьому короткому відео

Привіт! МЕНЕ ЗВАТИ ОЛЕКСІЙ ЛУК'ЯНОВ.

Швидше за все Ви знайомі з моїм каналом на Ютубі – 1000 секретів розвитку сили.

Який я веду з червня 2015 року.

До травня 2020 року канал зростав і процвітав. Приносячи мені тільки за рахунок реклами стабільно 1000 доларів щомісяця.

У підсумку за 6 років я заробив більше 50 000$ тільки за рахунок реклами на Ютубі.

але в травні 2020 на Ютубі почалися чергові зміни пошукових алгоритмів і мій канал почав потихеньку загинатися.

Перегляди впали, зростання передплатників майже зупинився ...

Все це призвело до того, що дохід з реклами різко і відразу впав в 3 рази - з 1000$ в місяць до 350$.

натисніть тут, щоб побачити повну історію розвитку мого каналу у відео форматі
І сталося це відразу на десятках тисяч каналів.
Всі автори в шоці!

Ось лише кілька адекватних оцінок від авторів каналів.

За останній рік я перепробував майже ВСЕ, що можна, щоб підняти хоч що-небудь...

робив живі відео, довгі, короткі, пробував різні формати – але перегляди і доходи все падали і падали.

Найсумніше в цій історії те, що я точно знаю, що мої відео цікаві і корисні.

тому що кожен день отримую надихаючі відгуки від глядачів каналу

Але ютуб на поточний момент мої відео просувати не хоче.

І я вже хотів все кинути.

Але... сталося реальне диво!

всього за 2 тижні мені вдалося реанімувати канал повністю!
І навіть більше.

Тепер я заробляю в районі 1300 доларів на місяць тільки з реклами на Ютубі.

Сталося це диво в середині червня 2021 року – як ви бачите це вже в червні допомогло мені подвоїти доходи.

А з серпня мої доходи зросли в 4 рази і стали навіть більше ніж було до падіння.

Чому ж прямі трансляції це та сама чарівна таблетка, яку шукають всі автори каналів?

• прямі трансляції просуваються по зовсім іншим алгоритмам-ось дані по переглядах моїх 4 трансляцій за добу – більше 18 000 переглядів. А відео в кращому випадку набере 2-3 тисячі переглядів.
  • прямі трансляції дозволяють достукатися до нової аудиторії-ось скрін-де ви бачите, що ПОЛОВИНА глядачів-це нові глядачі-до яких у форматі відео вам не достукатися-тому що там інші алгоритми пошуку.
  • прямі трансляції краще монетизуються - за моїми оцінками дохід з них в 2 рази вище ніж з відео!
  • прямі трансляції зараз мало хто проводить - а значить конкуренція тут на порядок менше, ніж серед відео – де твоє нове відео конкурує з мільйонами інших відео – які вийшли 5 років тому і які вийдуть після твого відео.
  • для проведення прямих трансляцій можна використовувати старі відео - я саме так і зробив – я взяв старі відео, з'єднав їх в одне велике і показую на своєму каналі у вигляді невеликого фільму.
  • а це означає, що не потрібно нічого придумувати і винаходити – ти просто береш свій старий контент, створюєш трансляцію і отримуєш гроші БЕЗ зусиль і творчих МУК.
  • прямі трансляції можна запустити дуже швидко-у мене пішло всього 3 дні на те, щоб вже почати отримувати гроші і перегляди.
  • прямі трансляції можна зациклити і показувати їх і день і навіть тиждень-тобто ви створюєте наприклад кіно на 1 годину і за допомогою сервісу воно буде по колу крутиться без зупинок – а значить його зможуть подивитися всі, хто захоче.
  • прямі трансляції можна повторювати з Разу в раз – ви не можете залити одне і те ж відео двічі на канал - а ось трансляцію можете видаляти і знову запускати БЕЗ обмежень!
  • можна одночасно запустити до 8 трансляцій на каналі - я досяг цих результатів всього з 4 трансляцій на добу. Так що з 8 трансляцій дохід буде ще вище
я можу навести ще ПАРУ десятків переваг прямих трансляцій.
Хоча навіть ці 10 переваг вже доводять

ЦЕ ТА САМА РЕАЛЬНА ЧАРІВНА КНОПКА, НАТИСНУВШИ ЯКУ, АВТОР КАНАЛУ ШВИДКО І ВІДРАЗУ ПІДНІМЕ ПЕРЕГЛЯДИ, ДОХОДИ І ВСІ ІНШІ ПОКАЗНИКИ СВОГО КАНАЛУ.

І зараз у вас напевно назріло питання -

а чому автор каналу сам це все не зробить ?
Навіщо йому потрібні ви ?

Так, природно, автор каналу все може зробити сам.

Але є ряд причин за якими йому простіше і вигідніше почати співпрацювати з вами.

чому АВТОРУ каналу вигідніше найняти вас
В ЯКОСТІ МЕНЕДЖЕРА З РОЗВИТКУ КАНАЛУ?

• потрібно відредагувати Старий контент - в більшості відео багато зайвого, що неприйнятно для прямих трансляцій – затягнуте вітання, заставки, реклама, прощання і так далі. Все це потрібно видалити. У прямих трансляціях повинен бути тільки чистий контент – інакше їх дивитися ніхто не буде.
  • потрібно включати і вимикати трансляції кожен ДЕНЬ – так це не займає багато часу, але кілька разів в день ви повинні вийти в мережу і зробити потрібні настройки на Ютубі і на сервісі трансляцій. А це означає що потрібен Інтернет і якась дисципліна, щоб не пропустити.
  • потрібно періодично стежити за чатом і станом трансляцій-тобто ще кілька разів на день виходити в ютуб-інакше там накидають рекламних повідомлень та іншого сміття, що буде працювати на зниження авторитету каналу у глядачів. Або через технічні збої трансляція перестане показуватися. Тому за цим потрібно буде стежити.
  • потрібно придумувати нові описи, назви і превью для трансляцій-якщо ви будете використовувати одне і те ж – люди просто перестануть дивитися – плюс різні назви залучають різну аудиторію.
  • треба буде вивчити нові знання і отримати відсутні навички – все це вимагає часу і фінансових вкладень.
  • Автору каналу потрібно створювати нові відео-без них канал не буде розвиватися від слова зовсім.
а створення НОВОГО відео займає багато часу і ресурсів – тому що тут якраз потрібно думати і творити – тобто створювати те,
ЧОГО ЩЕ НЕМАЄ!

Для нормального розвитку каналу потрібно робити 2 нових відео в тиждень - це 3-4 дні роботи. Плюс час на відпочинок. ОСЬ І ВСЕ. На час, що залишився вже майже часу не залишається.

https://privatelink.de/?https://release-me.ru/optimize1/wordpress/livetube/

Угорі