Що нового?

Придбаний Живий позінг: секрети підглянутих фотографій (Женя Іванова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 585 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 21.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Живий позінг: секрети підглянутих фотографій
Довгоочікуваний курс від iva_nova777

Стань живою на своїх знімках!

• Ви перепробували вже всі пози і ракурси, завчили посмішку, як ставити ніжку вперед, але фото все одно відстій
  • Ви постійно не задоволені тим, як виходите на фотографіях. Тому у вас їх майже і немає
  • Ви хочете собі гарний профіль в Instagram, але вам здається, що в дзеркалі ви виглядаєте краще
  • Ви забуваєте все на світі і включаєте режим "Буратіно", як тільки включається камера
В результаті курсу Ви отримаєте
Впевненість у собі
Страхи і комплекси залишаться в минулому, і відтепер ви будете позувати на максималках, навіть без келиха просекко
Аполлона
Тільки тттссссс. Чоловічі фото теж можуть бути красивими. Навіть якщо ваш чоловік мінімально готовий брати участь (як мій), я навчу вас, як вичавити з цього максимум і отримати красеня на фотографіях
Відносини
Спокій коханої людини і Ваші сталеві нерви - важливі речі в парному позінг і ваших крутих фото
Контент
Створите Instagram мрії будь-якої дівчинки"як у он того блогера". У вас з'являться знімки, які хочеться розглядати і поставити сердечко
Красиве тіло
Ви станете трішки стрункішою і молодше на фото, і будете самі собі подобатися, я вам відповідаю

Я не модель і я знаю, що таке, коли фігура змінюється і на фотках ти вже не той

Я знаю, куди подіти лапи, ноги, хвіст, щоб кайфувати від процесу зйомок

Я звичайна дівчинка, зі мною не подорожує фотограф. Найчастіше я знімаю себе сама або це робить чоловік

Я точно знаю, що вам потрібно робити, щоб полюбити фотографуватися раз і назавжди
І ви можете так само!

1 помилки в ПОЗІНГ
Розберемо найголовніші і безглузді. Вивчимо закони правильної пози: що робить вас товщі, старше, ніж в житті
2 локації і ПОЗІНГ
На вулиці-визначити характер локації і зловити настрій
На тлі об'єктів: як бути не приклеєною до фото з пам'яткою, а жити в кадрі!
На порожньому тлі. Коли ви-це головний герой кадру!
Пляж. Сексі-кицьки, а не вульгарні бабіщі
На заходах, як в красивих репортажних зйомках: банкети, презентації, корпоративи і не тільки
3 ПОРТРЕТ
Як з обкладинки журналу: всі секрети стильної і живої фотографії крупним планом
Чоловічий ПОЗІНГ
"Ні" нарочито брутальним і постановочним модельним позам, якщо чоловік не модель
Мета звичайного мужика-домогтися ефекту, що він не позував зовсім, просто випадково спійманий кадр
4 спільний ПОЗІНГ
Лавсторі, прогулянки, парні фото в подорожі. Як передати свій лайфстайл максимально ефектно!
Продажник
https://privatelink.de/?https://omg.company/zhivoj-posing-secrety?gcpc=c5c79#popup:mygallery

Угорі