Що нового?

Придбаний Живу як хочу. Прийняти минуле і знайти себе в сьогоденні (Ірина Губерман)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 129 ГРН
Учасників: 0 з 6
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 22.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Книга від досвідченого психотерапевта Ірини Гіберманн, яка допоможе краще пізнати себе, прийняти минуле, зрозуміти свої потреби і завдяки цьому почати нове життя, наповнене свободою і змістом.
Є чудова приказка:"без коренів немає крил". Вона про найважливіше: поки людина не прийме себе, у нього немає шансів злетіти і відчути свободу.
Але у Свободи є своя ціна-щоб її отримати, потрібно без страху і сумніву вивчити свою історію і відповісти на питання: звідки я? що мені дала Моя сім'я?
  • Якщо ви хочете розібратися в собі і вам потрібні робочі інструменти, як зробити це дбайливо і чуйно — ця книга дасть їх вам.
  • Якщо ви хочете вести відносини з собою і світом на одному рівні очей — ви дізнаєтеся, як це зробити.
  • Якщо ви хочете знайти баланс у вихованні дітей або відносинах з близькими — ви зрозумієте, що для цього зробити.
  • Якщо ви хочете виростити внутрішнього дорослого-ви зможете закласти ту основу, на якому буде міцно стояти Нова, впевнена особистість.
"Живу як хочу" - не про теорію психотерапії і зцілення. Вона про відносини з собою, які дозволять вам заглянути за лаштунки власної психіки, розставити все по своїх місцях і почати впевнено дивитися в майбутнє.

Для кого ця книга:
Для тих, кому не вистачало підтримки і турботи.
Для всіх, хто хотів би розібратися в собі, вирішити внутрішні проблеми.

про автора
Ірина Гіберманн-психолог, психотерапевт, супервізор і коуч. З 2004 року проживає в Німеччині. Після отримання академічної освіти з психології та психотерапії більше 10 років працювала в клініці з лікування психосоматичних розладів і залежностей. З 2013 року веде приватну практику, працює з клієнтами по всьому світу німецькою та російською мовами. У репертуарі технік і методів використовує фундамент когнітивно-поведінкової психотерапії, схемотерапії, психодинаміки і психоаналізу.

З 2020 року веде блог, в якому майстерно підсвічує яскравим ліхтарем ті місця нашої психіки, які особливо глибоко заховані від нас. Розбирає теми батьківства, самопізнання, відносин і психотерапії.

Ірина-творець компанії Giberwoman, а також дбайливого онлайн-простору GiberSpace і онлайн-проекту з групової психотерапії MENTOR mmxx.

https://privatelink.de/?https://www.mann-ivanov-ferber.ru/books/mezhdu-nami-terapiya/

Угорі