Що нового?

Придбаний Зібрання нейро медитацій" зцілення " (Катерина Тур)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 717 ГРН
Учасників: 0 з 23
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 32.4 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
зцілення - це унікальний дар, яким володіє наше тіло по праву народження. Через свої емоції і почуття за допомогою психосоматики ми можемо пробуджувати цей дар зцілення і допомагати своєму тілу ставати молодим, сильним і здоровим.

Які нейромедітації входять в збори?

• Медитація "моє тіло"
30-ти хвилинна медитація для розслаблення і занурення в стан тета - і альфа-хвиль для зцілення клітин головного мозку. Техніка" Сходи розслаблення " для пробудження ресурсу всередині організму.
  • Медитація "моє серце"
активація процесів омолодження і регенерації всередині організму, відновлення і очищення тіла через енергію серця. Після медитації будете відчувати прилив сил і бадьорості.
  • Медитація "сила клітин"
унікальна медитація на тета-ритмі в техніці афірмацій для усунення больового симптому і запуску процесу зцілення всередині організму, конкретного органу або системи органів.
  • Медитація "техніка Куе"
легендарна техніка в моєму авторському медитативному виконанні для поліпшення сну і програмування тіла на багаторівневе відновлення. Дана медитація запускає процеси зцілення навіть при важкій патології, рекомендується при відновленні після операцій і будь-якому гострому захворюванні. Медитація відновлює сон, прослуховування рекомендується в повній тиші.
  • Медитація"я роблю себе цілим"
зцілення через силу вашого голосу, створення вібраційних потоків високих частот для відновлення клітин і тканин організму. Сильний заспокійливий і антитривожний ефект, ефект розслаблення тіла. Медитація включає цілющу музику Рейки для посилення і прискорення відновлення організму.
  • Медитація "6 кроків зцілення"
шість медитативних технік в одній медитації для вирішення певного симптому і зцілення. Особлива музика оновлює нейрони головного мозку, покращує самопочуття і відновлює внутрішній ресурс.
https://privatelink.de/?https://online-trinalove.online/meditation_iscelenie

Угорі