Заговоры и ритуалы, проверенные предками (White_Magia)
у кожній людині є здібності. Більшість з вас ніколи не пробували ними користуватися. Ви звикли звертатися до фахівців навіть, не спробувавши щось зробити самостійно. На жаль, справжнього фахівця знайти дуже складно. Тому, я пропоную книгу, в якій ви знайдете способи самостійної допомоги і докладні інструкції з описами ритуалів і обрядів. У багатьох книгах, яких дуже багато в продажу, написаний тільки змова, а пропущена найважливіша обрядова частина, без якої зазвичай змова не спрацює.
Я ж розкриваю повністю секрети своїх предків і ділюся ними з вами!
У цій книзі ви знайдете десять розділів на різні тематики як магія успіху, любовна, сімейна магія. Зможете самостійно провести діагностику негативу різними способами, а також розкриваю секрети його зняття. Ви зможете самостійно зняти порчу, пристріт, прокляття, приворот, зможете залучити в своє життя здоров'я, Фінанси, хорошу роботу, захистити свій бізнес і себе від заздрісників, свекрухи, буйного чоловіка, зробити самостійно різноманітні амулети.
Також, в книзі ви знайдете способи завагітніти, поправити і зберегти здоров'я, захистити і убезпечити себе і Ваших діток, налагодити сімейне життя.
У книзі я зібрала СТО найсильніших змов і молитов, які допоможуть вам і вашим близьким знайти щастя і душевну гармонію!
Матеріал (книга) буде видано у форматі .epub
Передмовау кожній людині є здібності. Більшість з вас ніколи не пробували ними користуватися. Ви звикли звертатися до фахівців навіть, не спробувавши щось зробити самостійно. На жаль, справжнього фахівця знайти дуже складно. Тому, я пропоную книгу, в якій ви знайдете способи самостійної допомоги і докладні інструкції з описами ритуалів і обрядів. У багатьох книгах, яких дуже багато в продажу, написаний тільки змова, а пропущена найважливіша обрядова частина, без якої зазвичай змова не спрацює.
Я ж розкриваю повністю секрети своїх предків і ділюся ними з вами!
У цій книзі ви знайдете десять розділів на різні тематики як магія успіху, любовна, сімейна магія. Зможете самостійно провести діагностику негативу різними способами, а також розкриваю секрети його зняття. Ви зможете самостійно зняти порчу, пристріт, прокляття, приворот, зможете залучити в своє життя здоров'я, Фінанси, хорошу роботу, захистити свій бізнес і себе від заздрісників, свекрухи, буйного чоловіка, зробити самостійно різноманітні амулети.
Також, в книзі ви знайдете способи завагітніти, поправити і зберегти здоров'я, захистити і убезпечити себе і Ваших діток, налагодити сімейне життя.
У книзі я зібрала СТО найсильніших змов і молитов, які допоможуть вам і вашим близьким знайти щастя і душевну гармонію!
Матеріал (книга) буде видано у форматі .epub
http://whitemagia.ru/
Останнє редагування модератором: