Що нового?

Придбаний Знайомства з іноземцями. Система, що гарантує результат (Ріна Піантаніда)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2205 ГРН
Учасників: 0 з 46
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 49.9 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

З кожним днем все більше жінок і чоловіків приходять на сайти знайомства з іноземцями або співвітчизниками. Може, для когось я відкрию Америку, але чоловіки-у всіх країнах і різного віку - приходять туди від нудьги, жінки пострадянського простору (за інших не знаю) - за щастям. Різні причини, які приводять нас туди, диктують різні стратегії чоловічої і жіночої поведінки на сайтах знайомств з іноземцями.

Скільки разів я читала І чула: фігня це все, немає ніякої стратегії, немає ніякої системи. Є Доля, є Удача, є Провидіння. Нічого не попишеш, якщо на роду не написано.

перш, ніж почну опонувати до моїх незримих співрозмовників, Я завжди замислююся як психолог над тим, хто це говорить і чому.

Хто і чому голосно кричить про долю, везіння або випадок в знайомствах для серйозних відносин і шлюбу?
  1. Ті, хто номінально заміжня, по суті - нещасливо заміжня, але пристрасть як боїться розлучитися, вважаючи за краще доживати і терпіти так, як є.
  2. Ті, хто загруз в своїх комплексах, страхах і тотальному самоті, вважаючи за краще взагалі сидіти на дупі рівно, ніж кудись зрушити. Такі кричать голосніше за всіх, їм же треба виправдовувати своє міцне сидіння і тривалу бездіяльність.
  3. Ті, хто нишком або голосно вже намагався шукати і знайомитися на сайтах, але зазнав фіаско - оглушливе або не дуже. Відмовився від подальших пошуків і тепер хоче виправдати свою відмову тим, що з позиції "бувалої" відмовляти всіх інших.
програма курсу:
Модуль 1. Місця для знайомства з іноземцями. Переваги та недоліки кожного способу знайомства, можливості та обмеження, тенденції та рекомендації експерта.
Модуль 2. Фотопідбірка для сайтів знайомств з іноземцями. Як привернути увагу потрібних чоловіків?
Модуль 3. Що писати в анкеті на сайті знайомств? Способи залучення цільової чоловічої аудиторії. Як правильно подавати себе в анкеті? Що писати про партнера, щоб не відлякати чоловіка?
Модуль 4. Майже робота, або Алгоритм роботи з чоловічою базою сайту знайомств з іноземцями. Специфіка пошуку на сайтах шлюбних агентств на прикладі "Олена Моделс".
Модуль 5. Закони і правила віртуального спілкування. Як довести чоловіка до реальної зустрічі?
Модуль 6. Якісний і кількісний аналіз вашого результату в дейтингу. Календар дейтинга.

https://privatelink.de/?http://shkid.com/znakomstva-s-inostrantsami-2016-sistema-poiska/

Угорі