Що нового?

Придбаний Знаю, вмію, можу 4.0 (Олеся Матерова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1839 ГРН
Учасників: 0 з 19
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 100.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

як підняти рівень грошової норми і зберегти його
Після проходження цього інтенсиву, ви будете володіти унікальною технологією мислення успішних людей, яка дозволить вам з легкістю досягти найсміливіших цілей вже найближчим часом

Вже ні для кого ні секрет, що наше життя це тільки втілення нашого внутрішнього стану, а точніше нашого мислення.

І якщо наше мислення налаштоване на постійне вирішення проблем, то будь-які дії не дадуть ніякого результату-бізнес буде збитковим, кар'єра невдалою, інвестиції провальними і т. д.

І навіть успіх буде тимчасовим...

Статистика невблаганна і я нагадаю вам її ще раз:
  • з 100% людей, які пробують збільшити свій дохід тільки у 10% це виходить зробити
  • з 10% людей, кому вдалося збільшити свій дохід тільки 3% зберігають результат, а решта 7% протягом 3-12 місяців повертаються назад до колишнього рівня життя
  • так відбувається, тому що тільки у 3% людей мислення встигає "вирости" під рівень доходу.
  • У інших 97% воно не змінюється.
як якщо уявити, що дитину посадили за кермо автомобіля:
  1. Йому просто незрозуміло для чого всі ці кнопки і педалі.
  2. Незрозуміло як ними користуватися.
  3. І звичайно ж дуже незручно ними користуватися, адже вони розраховані на дорослих людей.
І ось якщо все таки йому вдасться завести машину, то що з цього вийти? У кращому випадку він просто не зможе зрушити з місця, а в гіршому - аварія.
4. Дитина просто не зможе оцінити всі переваги водіння автомобіля і тим більше отримати від цього задоволення. Дуже скоро він пересяде на свій улюблений велосипед.

ось так і з грошима - треба вміти з ними поводитися!
1 формулюємо, в чому саме є невдоволення
Давно відомий факт-коли є невдоволення ситуацією, то бажання її змінити підвищує мотивацію багаторазово. А, як наслідок і результати
Але це ще не все-саме невдоволення допомагає точніше визначити з чим саме треба працювати.
ваш результат після цього блоку:
Ви точно розумієте, що вас не влаштовує і куди направити свої зусилля під час інтенсиву.
2. Створюємо бачення на рівні розуму
Розповім, як правильно формулювати реальні досяжні грошові цілі.
Спеціальна техніка допоможе створити фундамент вашого нового рівня життя-розуміння, що він вам дасть, для чого він вам, як зміниться ваше життя.
Ви чітко сформулювали і прописали що ви хочете отримати - скільки грошей мати, на що їх витрачати і т. д..
3. Створюємо бачення на рівні емоцій
Після того, як ви створили свою мету на рівні розуму, важливо підкріпити її на рівні емоцій. Я розповім, як це зробити правильно, щоб прибрати всі опору і точно запустити процес позитивних змін у своєму житті
Ви розумієте, які насправді емоції хочете отримувати від володіння грошима, замість тих, які відчуваєте зараз.
4. Визначаємо своє покликання і знаходимо джерело найближчого доходу конкретно у вашій ситуації

Я приземлений тренер. Практик. І слово призначення для мене має дуже маленьке значення. А ось як заробити гроші, пропонуючи людям:
  1. те що їм потрібно
  2. те що ви вмієте
  3. те що Вам подобається-це відмінний варіант!
Можна скласти список всіх трьох параметрів і шукати загальне, як радять багато. Але це буде теорія. А теорія не дає результатів.
Тому з дам просте, але дуже ефективне практична вправа, яке допоможе вам поєднати всі три пункти.

Ви розумієте чим ви хочете займатися і кому це потрібно, тобто хто вам готовий буде за це заплатити.
5. Створюємо бачення на рівні стану
Найважливіший крок-стати тією людиною, яка знає, вміє і може досягти рівня доходу та рівня життя, який ви заявили на перших кроках.
Я проведу спеціальну техніку, щоб допомогти вам відкрити в собі власні ресурси, які завжди у вас були, тільки ви до сих пір не могли ними скористатися.
Це допоможе вам подолати найсильніші опору і зробить досягнення вашої мети справою часу.
Ви володієте потрібними і відсутніми вам якостями. Ви можете реально змінити рівень свого життя.
6. Закріплюємо новий стан, щоб воно стало звичним і буденним
Дам вам потрібні інструкції що робити далі, щоб посилити ваше новий стан і отримати від нього максимальну користь вже в найближчі дні після інтенсиву.
Ви придбали потрібні навички для успішного життя.
https://privatelink.de/?https://materova.ru/eventzum

Угорі