Моя стратегія дозволяє просто і зрозуміло аналізувати ринок і знаходити великого гравця, без десятків індикаторів, обсягів та іншої нісенітниці... Тільки невинно чистий графік.
Моє навчання торгівлі на форекс, відрізняється від навчання в дилінговому центрі, так як я не зацікавлений в зливі вашого депозиту.
Звичайно як і у всіх були сливи в перший рік, втратив близько 800$. Але час і завзятість дають своє, перший рік в мінусі, другий плюс мінус, третій вийшов в плюс і перестав ходити на роботу.
за ці 3 роки я вклав багато праці:
журнал угод (дозволяє аналізувати статистику трейдера)
Зручний Форекс календар (стежить за форекс новинами) - все це безкоштовно!
Плюс написав море індикаторів і роботів: кольоровий обсяг бару, день тижня та ін ознайомиться можете в розділі Мої розробки (для всіх пройшли навчання індикатори безкоштовно).
Так що праці було вкладено чимало. Все це в сукупності дало конкретний результат у вигляді стабільного зростання депозиту. Своїм досвідом і знаннями я готовий поділитися з вами.
Моя стратегія
Я вже кілька років нічого не шукаю і не бігаю від стратегії до стратегії. У мене своє розуміння ринку, без всяких індикаторів, обсягів та іншої єресі.
Треба називати речі своїми словами. На ринку є покупці і продавці, коли великий гравець приходить на ринок він залишає сліди. Я навчу вас знаходити гравців які правлять ринків, щоб знати на якій стороні треба торгувати.
Якщо біля керма продавці-ми продаємо, якщо покупці, то купуємо. Все елементарно. Крім пошуку крупняка, також дивимося на кореляцію валютних пар. Шукаємо сильну і слабку валютні пари. Моя стратегія працює на всіх таймфреймах М5, М30, H4 і звичайно D1.
Після проходження курсу по моїй ТЗ всі учні починають бачити великих гравців, легко визначають де буде відкат, а де розворот. Виходять на розуміння інших закономірностей ринку.
Детальніше про стратегію
В основному, особисто я торгую тільки ліквідні валютні пари EUR/USD, GBP/USD та ін. (так як вони технічніше ходять — легше знайти покупця або продавця). Тейкпрофт - від 500 піпсов і вище на угоду. Одна-дві угоди в день.
Використовую силу валютних пар, плюс тих аналіз для виявлення великого гравця. За цією стратегією, також працюю на долгосроку.
Раніше торгував тільки агресивно. Здійснював багато угод протягом дня по стратегії. Робив розгони депозиту від 100% в день до 1000% в тиждень, благо система дозволяла так працювати. Нижче деталізіровнние звіти стейтментов. (Прокручуйте до кінця вниз, щоб подивитися повну історію торгів).
сайт продажу
https://privatelink.de/?http://forex.mega-treider.ru/