Що нового?

Придбаний Знімай чарівно (Олена Плужникова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 548 ГРН
Учасників: 1 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 57 ГРН
10%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
вас чекають детальні відеоінструкції по зйомці і монтажу чарівних прийомів!

Також ми дамо рекомендації і відразу вкажемо на часті помилки, щоб ви не витрачали час і нерви, а відразу робили все чисто і якісно!

Більшість курсів з відеозйомки та монтажу орієнтовані на професійне обладнання та програми на комп'ютері. І коштують в рази більше! Ми зробили курс не тільки доступним для кожного за рахунок того, що всю зйомку і монтаж може виконати 1 людина на одному і тому ж пристрої (вашому телефоні), але ще і доступним за ціною!

Для чарівництва вам потрібні лише ви і ваш телефон!

що буде в курсі?

• 17 практичних уроків по створенню прийомів і ефектів з покроковими інструкціями і домашнім завданням
  • Близько двох з половиною годин відеоматеріалів
  • Відео-інструкції до двох безкоштовних програм для монтажу доступним як для телефонів на iOS (iPhone, iPad) так і для Android
  • Варіанти фіксації телефону, якщо у вас немає штатива
  • Опис основних принципів роботи відеомагії
  • Велике домашнє відеозадання (з прикладом виконання)
ми навчимо вас:

• Просто і швидко знімати і монтувати запам'ятовуються ефекти, які додадуть вашим відео родзинку і чари
  • Чарівному монтажу на телефоні в безкоштовних програмах
  • Прийомам, які допоможуть вам урізноманітнити і додати динаміки в ваші відео, навіть в обмежених умовах
  • Робити безшовні переходи між локаціями/сюжетами
  • Розповімо, як уникнути основних помилок при зйомці ефектних відео, і на що звернути увагу, щоб заощадити Ваш дорогоцінний час
Отже, сідайте зручніше і вирушайте разом з нами в світ чарівництва!

Для зйомки частини ефектів буде зручно мати штатив/фіксатор для телефону, але це не обов'язково, тому що ми розповімо вам і про те, як замінити штатив підручними засобами, якщо у вас його немає.

Олена Плужникова

За останні пару років, я зробила більше 1000 відео на телефон, кожне з яких отримало десятки і навіть сотні захоплених відгуків. Люди кажуть, що за допомогою відео вони занурюються в мою реальність, а мої сторіз переглядають по кілька разів.

Я знімаю і монтую відео на ходу, на бігу, під час їжі, в сонце, дощ або сніг за 5 хвилин і результат завжди радує око! Причому в половині випадків під час зйомки син і собака тягнуть мене в різні боки під час зйомки і монтажу!

Якщо ви теж хочете навчитися швидко створювати якісне відео, використовуючи лише мобільний телефон, то мої відео курси якраз для вас!
Продажник
https://privatelink.de/?https://netsna.pro/p/volshebnoe_video/?product_id=2119078&coupon_code=VK2_PROFILE_NETSNA_SK1

Угорі