Без сторонніх пристосувань, для stories і не тільки, спираючись на кадри з фільмів і серіалів
Що буде на курсі? (всі програми, налаштування камери і тд, підходять для IOS і Android)
ТЕОРІЯ:
Налаштування камери телефону
Які пристосування можуть вам допомогти і як знімати без них
Де шукати звуки та музику для відео
Урок по ракурсах і планам з візуалізацією і прикладами (в приклад наводжу пошук ракурсів в невеликій кімнаті)
Сценарій і розкадровка-то, що допоможе вам закрити питання " а з чого мені почати знімати перший кадр?"
Урок про зйомку і монтаж на телефоні
ПРАКТИКА:
3 уроки з покроковими роз'ясненнями на тему: прогулянка, розпакування товару і приготування їжі
Від створення відео, до монтажу, музики, звуків і фарбування відео
Вся практика записана так, що я при вас придумую відео, знімаю і тут же вам це все показую
ДОДАТКОВО:
Урок по ракурсах і планам, спираючись на фільми і серіали.
Наведу в приклад ті кадри, які ви легко зможете повторити в своєму відео, тим самим ви зможете розвинути свою надивленість.
Спойлер: Кому підійде цей курс? 1. НОВАЧОК
➤ ті хто тільки починають занурюватися в сферу відео і зйомки, ті хочуть навчитися знімати цікаві сторіс, атмосферні відео з подорожей і не тільки. Це хороша можливість спробувати і зрозуміти, що ж це таке.
2. ПІДПРИЄМЕЦЬ
➤ якщо у вас є який-небудь проект в оффлайн або онлайн, ви хочете красиво і цікаво показувати свій продукт або послугу, свій робочий процес і закулісся, або ви хочете цікаво знімати приготування їжі або розпакування товарів, то ви можете навчитися самостійно або навчити вашого співробітника тут.
3. ТІ ХТО ШУКАЄ СЕБЕ, НОВЕ ХОБІ З МОЖЛИВОСТЯМИ
➤ кожним навиком можна опанувати, і зйомка це не виняток. А раптом ви відкриєте в собі нові можливості, прокачаєте творчий розум і станете знімати рекламу і не тільки в майбутньому. Хто знає, поки ви самі не спробували? Спойлер: Програма: Привітання
Налаштування камери
Що треба встановити на телефон
Які пристосування я використовую і як обійтися без них
Сценарій та розкадровка
Розмовні блоки у відео
Ракурси та плани
Ракурси через фільми та серіали
Зйомка-основні правила
Внутрішні кнопки монтажної програми
Практика розпакування + як все це знімалося з боку + монтаж + музика і фарбування
Практика прогулянка + як це все знімалося з боку + монтаж + музика і фарбування
Практика їжа + як це знімалося з боку + монтаж + музика і фарбування
Що буде на курсі? (всі програми, налаштування камери і тд, підходять для IOS і Android)
ТЕОРІЯ:
Налаштування камери телефону
Які пристосування можуть вам допомогти і як знімати без них
Де шукати звуки та музику для відео
Урок по ракурсах і планам з візуалізацією і прикладами (в приклад наводжу пошук ракурсів в невеликій кімнаті)
Сценарій і розкадровка-то, що допоможе вам закрити питання " а з чого мені почати знімати перший кадр?"
Урок про зйомку і монтаж на телефоні
ПРАКТИКА:
3 уроки з покроковими роз'ясненнями на тему: прогулянка, розпакування товару і приготування їжі
Від створення відео, до монтажу, музики, звуків і фарбування відео
Вся практика записана так, що я при вас придумую відео, знімаю і тут же вам це все показую
ДОДАТКОВО:
Урок по ракурсах і планам, спираючись на фільми і серіали.
Наведу в приклад ті кадри, які ви легко зможете повторити в своєму відео, тим самим ви зможете розвинути свою надивленість.
Спойлер: Кому підійде цей курс? 1. НОВАЧОК
➤ ті хто тільки починають занурюватися в сферу відео і зйомки, ті хочуть навчитися знімати цікаві сторіс, атмосферні відео з подорожей і не тільки. Це хороша можливість спробувати і зрозуміти, що ж це таке.
2. ПІДПРИЄМЕЦЬ
➤ якщо у вас є який-небудь проект в оффлайн або онлайн, ви хочете красиво і цікаво показувати свій продукт або послугу, свій робочий процес і закулісся, або ви хочете цікаво знімати приготування їжі або розпакування товарів, то ви можете навчитися самостійно або навчити вашого співробітника тут.
3. ТІ ХТО ШУКАЄ СЕБЕ, НОВЕ ХОБІ З МОЖЛИВОСТЯМИ
➤ кожним навиком можна опанувати, і зйомка це не виняток. А раптом ви відкриєте в собі нові можливості, прокачаєте творчий розум і станете знімати рекламу і не тільки в майбутньому. Хто знає, поки ви самі не спробували? Спойлер: Програма: Привітання
Налаштування камери
Що треба встановити на телефон
Які пристосування я використовую і як обійтися без них
Сценарій та розкадровка
Розмовні блоки у відео
Ракурси та плани
Ракурси через фільми та серіали
Зйомка-основні правила
Внутрішні кнопки монтажної програми
Практика розпакування + як все це знімалося з боку + монтаж + музика і фарбування
Практика прогулянка + як це все знімалося з боку + монтаж + музика і фарбування
Практика їжа + як це знімалося з боку + монтаж + музика і фарбування
https://www.instagram.com/katya.dee/
Останнє редагування модератором: