Що нового?

Придбаний "Золоті мізки" - інтенсив як продавати консалтинг для маркетологів. Пакет Економ (Тимур Прохоров)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1287 ГРН
Учасників: 0 з 39
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 34.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
після цього ти перестанеш працювати руками за копійки і почнеш отримувати великі гроші за свої мізки.

Вчора я провів, судячи з відгуків вогняний ефір на тему переходу від продажів своєї ручної роботи: налаштування реклами, написання текстів, пиляння сайтів або що там ти продаєш, до консалтингу.

Консалтинг-це коли тобі платять за твої мізки.
Ти кажеш Що робити і як, а робить це сам клієнт або хтось інший.

У кожного спеца настає момент, коли він:

⛔ Переріс настройку, Створення сайтів, написання текстів, загалом ручна праця. Йому все зрозуміло і взагалі нецікаво далі цим займатися
⛔ Є стеля по доходах. Більше 10 клієнтів не візьмеш, а ідея запустити агентство з делегуванням йому не цікава.
⛔ Він вже проводив консультації клієнтам, у нього добре виходить, клієнти після цього ростуть, але йому подобається копатися в проектах і знаходити точки зростання, але руками вже це робити ну ніяк не тягне.

У зв'язку з цим я планував провести закритий ефір, для невеликої кількості бажаючих, але я не думав, що їх буде стільки, тому замість просто ефіру я вирішив зробити повноцінний інтенсив.

Отже!

❗ Якщо ти вже заробляєш на фрілансі, бізнесі, але давно переріс ручна праця і вже давно хочеш заробляти на своїх мізках, продаючи консалтинг або навчання.

...То завдяки алгоритму з мого інтенсиву " золоті мізки. Як заробити перші гроші на консалтингу " ти заробиш свої перші гроші на консалтингу

Програма інтенсиву:

1. Покроковий план старту в консалтингу. Перші кроки
  2. Проста методика створення свого перший затребуваний консалтинговий продукт, за який люди будуть готові платити
  3. 5 перевірених платних і безкоштовних способів знайти перших клієнтів на консалтинг
  4. Опрацювання переконань, що заважають продавати свої знання і продавати їх дорого
  5. Методика по створенню системи стабільного потоку клієнтів на консалтинг
  6. Методика продажу консалтингу без кейсів
  7. Високо конверсійний скрипт продажів консалтингу на великі чеки для холодної аудиторії
  8. Інструмент по швидкому створенню забійних оферів на Консалтингові послуги, від яких клієнт не зможе відмовитися
  9. Стратегія комфортного переходу від заробітку ручною працею, на консалтинг без ризику залишитися без грошей
  10. Методику виходу з конкуренції, так щоб ви за рік стали відомим і номер 1 в своїй ніші і до вас вибудовувалася черга клієнтів.

Бонуси за швидкість прийняття рішення:

бонус 1 Курс пробити сотку, пакет економ. Покроковий курс, який виведе тебе на стабільні 100-200тр чистими в місяць
Бонус йде при оплаті до 27 Серпня 23:59 мск

бонус 2 безкоштовний місяць доступу до мого сервісу нетаргет. Сервіс, який генерує заявки на автоматі за копійки
Бонус йде при оплаті до 28 Серпня 23:59 мск

бонус 3 проста автоворонка. Система, яка генеруватиме тобі 2-3 заявки в день на твої послуги пакет економ (Звичайна ціна 4900р)
Бонус йде при оплаті пакету ВІП або Преміум до 30 Серпня 23: 59 мск

бонус 4 запис курсу: клієнти на дорогі послуги з ін $ tаgрам за вечір (Звичайна ціна 15 000р)
Бонус йде при оплаті при оплаті Преміум пакету

1. Економ пакет

Що входить:
а) Доступ до інтенсиву , на якому ти отримаєш покроковий алгоритм заробітку перших грошей на консалтингу і якщо впровадиш його, то заробиш перші гроші на своїх мізках
б) без запису, тільки жива участь

✅ Що дасть:
Отримайте план заробітку на консалтингу, в результаті заробите перші гроші на своїх мізках.

Вартість: 3500р
https://privatelink.de/?https://vk.com/timur_prokhorov?w=wall2260314_40107%2Fall

Угорі