після цього ти перестанеш працювати руками за копійки і почнеш отримувати великі гроші за свої мізки.
Вчора я провів, судячи з відгуків вогняний ефір на тему переходу від продажів своєї ручної роботи: налаштування реклами, написання текстів, пиляння сайтів або що там ти продаєш, до консалтингу.
Консалтинг-це коли тобі платять за твої мізки.
Ти кажеш Що робити і як, а робить це сам клієнт або хтось інший.
У кожного спеца настає момент, коли він:
Переріс настройку, Створення сайтів, написання текстів, загалом ручна праця. Йому все зрозуміло і взагалі нецікаво далі цим займатися
Є стеля по доходах. Більше 10 клієнтів не візьмеш, а ідея запустити агентство з делегуванням йому не цікава.
Він вже проводив консультації клієнтам, у нього добре виходить, клієнти після цього ростуть, але йому подобається копатися в проектах і знаходити точки зростання, але руками вже це робити ну ніяк не тягне.
У зв'язку з цим я планував провести закритий ефір, для невеликої кількості бажаючих, але я не думав, що їх буде стільки, тому замість просто ефіру я вирішив зробити повноцінний інтенсив.
Отже!
Якщо ти вже заробляєш на фрілансі, бізнесі, але давно переріс ручна праця і вже давно хочеш заробляти на своїх мізках, продаючи консалтинг або навчання.
...То завдяки алгоритму з мого інтенсиву " золоті мізки. Як заробити перші гроші на консалтингу " ти заробиш свої перші гроші на консалтингу
Програма інтенсиву:
Бонуси за швидкість прийняття рішення:
бонус 1 Курс пробити сотку, пакет економ. Покроковий курс, який виведе тебе на стабільні 100-200тр чистими в місяць
Бонус йде при оплаті до 27 Серпня 23:59 мск
бонус 2 безкоштовний місяць доступу до мого сервісу нетаргет. Сервіс, який генерує заявки на автоматі за копійки
Бонус йде при оплаті до 28 Серпня 23:59 мск
бонус 3 проста автоворонка. Система, яка генеруватиме тобі 2-3 заявки в день на твої послуги пакет економ (Звичайна ціна 4900р)
Бонус йде при оплаті пакету ВІП або Преміум до 30 Серпня 23: 59 мск
бонус 4 запис курсу: клієнти на дорогі послуги з ін $ tаgрам за вечір (Звичайна ціна 15 000р)
Бонус йде при оплаті при оплаті Преміум пакету
1. Економ пакет
Що входить:
а) Доступ до інтенсиву , на якому ти отримаєш покроковий алгоритм заробітку перших грошей на консалтингу і якщо впровадиш його, то заробиш перші гроші на своїх мізках
б) без запису, тільки жива участь
Що дасть:
Отримайте план заробітку на консалтингу, в результаті заробите перші гроші на своїх мізках.
Вартість: 3500р
Вчора я провів, судячи з відгуків вогняний ефір на тему переходу від продажів своєї ручної роботи: налаштування реклами, написання текстів, пиляння сайтів або що там ти продаєш, до консалтингу.
Консалтинг-це коли тобі платять за твої мізки.
Ти кажеш Що робити і як, а робить це сам клієнт або хтось інший.
У кожного спеца настає момент, коли він:

У зв'язку з цим я планував провести закритий ефір, для невеликої кількості бажаючих, але я не думав, що їх буде стільки, тому замість просто ефіру я вирішив зробити повноцінний інтенсив.
Отже!

...То завдяки алгоритму з мого інтенсиву " золоті мізки. Як заробити перші гроші на консалтингу " ти заробиш свої перші гроші на консалтингу
Програма інтенсиву:
- Покроковий план старту в консалтингу. Перші кроки
- Проста методика створення свого перший затребуваний консалтинговий продукт, за який люди будуть готові платити
- 5 перевірених платних і безкоштовних способів знайти перших клієнтів на консалтинг
- Опрацювання переконань, що заважають продавати свої знання і продавати їх дорого
- Методика по створенню системи стабільного потоку клієнтів на консалтинг
- Методика продажу консалтингу без кейсів
- Високо конверсійний скрипт продажів консалтингу на великі чеки для холодної аудиторії
- Інструмент по швидкому створенню забійних оферів на Консалтингові послуги, від яких клієнт не зможе відмовитися
- Стратегія комфортного переходу від заробітку ручною працею, на консалтинг без ризику залишитися без грошей
- Методику виходу з конкуренції, так щоб ви за рік стали відомим і номер 1 в своїй ніші і до вас вибудовувалася черга клієнтів.
Бонуси за швидкість прийняття рішення:
бонус 1 Курс пробити сотку, пакет економ. Покроковий курс, який виведе тебе на стабільні 100-200тр чистими в місяць
Бонус йде при оплаті до 27 Серпня 23:59 мск
бонус 2 безкоштовний місяць доступу до мого сервісу нетаргет. Сервіс, який генерує заявки на автоматі за копійки
Бонус йде при оплаті до 28 Серпня 23:59 мск
бонус 3 проста автоворонка. Система, яка генеруватиме тобі 2-3 заявки в день на твої послуги пакет економ (Звичайна ціна 4900р)
Бонус йде при оплаті пакету ВІП або Преміум до 30 Серпня 23: 59 мск
бонус 4 запис курсу: клієнти на дорогі послуги з ін $ tаgрам за вечір (Звичайна ціна 15 000р)
Бонус йде при оплаті при оплаті Преміум пакету
1. Економ пакет
Що входить:
а) Доступ до інтенсиву , на якому ти отримаєш покроковий алгоритм заробітку перших грошей на консалтингу і якщо впровадиш його, то заробиш перші гроші на своїх мізках
б) без запису, тільки жива участь

Отримайте план заробітку на консалтингу, в результаті заробите перші гроші на своїх мізках.
Вартість: 3500р
https://privatelink.de/?https://vk.com/timur_prokhorov?w=wall2260314_40107%2Fall