Що нового?

Набір учасників Золотий пісок 2022 економ (Оксана Апшацева)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 475 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 98.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
як отримувати 70 000 рублів на місяць , копіюючи і вставляючи текст,

БЕЗ вкладень і без пошуку замовників?

Короновірус комусь приніс звільнення і втрати доходу, а для інших обернувся щасливим випадком і можливістю швидко розбагатіти.

За даними аналітичного агентства Bloomberg короновірусна історія триватиме в світі ще 7 років, а в Росії це займе 10 років.

Методика "Золотий пісок" дає відмінні результати під час корони.

І у вас зараз стоїть вибір: чекати і сподіватися, що ситуація в світі скоро зміниться (не реально), або взяти себе в руки, відкрити очі і побачити гроші, які зараз лежать у вас прямо під ногами.

хто автор курсу"Золотий пісок":

Вітаю Вас!

Мене звати Оксана Апшацева.

В Інтернеті я заробляю близько 8 років, і за цей час освоїла багато способів заробітку. Тому, коли нагрянув короновірус, багато моїх друзів і знайомих стали питати мене, як вони можуть почати заробляти онлайн.

При чому їм потрібен був такий спосіб, який не вимагав би вкладень грошей і був би досить простий, щоб було зрозуміло і звичайному робітнику, і людям старшого покоління без впевнених знань комп'ютера.

Так і з'явилася на світ моя методика"Золотий пісок".

За цією методикою я сама працюю вже кілька місяців. А також її пройшли мої перші учні з мого ближнього оточення.

у чому суть методики Золотий пісок?

Вся ваша робота буде полягати в 3 етапах:
  1. скопіювати текст з певного сайту

2. обробити цей текст у програмі

3. вставити оброблений текст на інший сайт
    ці 3 етапи у вас будуть займати приблизно 10 хвилин. І за 1 такий оброблений текст ви будете отримувати 200-300 руб на початковому етапі, а потім ціна буде рости до 1000 руб за один текст.

10 хвилин роботи = 200-300 рублів

При цьому Вам не потрібно бути асом в комп'ютерах. І вам підійде ця робота, навіть якщо у вас проблеми з грамотністю.

хто вам платитиме?

Є певний сайт, на якому адміністратори інших сайтів, блогів, інформаційних порталів скуповують Тексти. Вам не потрібно з ними розмовляти, не потрібно їм нічого продавати - все відбувається в автоматичному режимі, без вашої присутності.

Ваша робота - тільки скопіювати і вставити текст.

сайт, що продає:
    https://privatelink.de/?https://zp.selloptom.ru/

Угорі