Купуючи дану складчину, Ви отримаєте цілий збірник з 5 інфопродуктов для поліпшення вашого зору!
1. Взляд Самурая
Тренінг миттєвого відновлення здоров'я очей
- Японський масаж для здоров'я очей
- Тибетський віброакустичний масаж
- Метод мобілізації зору"Стробоскоп"
- Методику контролю зорової уваги"зірка самурая"
Практичний досвід і теоретичні знання, за допомогою яких зможете швидко розслабити зорову систему і так само швидко її мобілізувати. Що дозволить зберегти здоров'я ваших очей на довгі роки, особливо якщо ви проводите багато часу за комп'ютером.
В ході вебінару ви пройдете унікальну, психокібернетичну трансформацію зору, із зануренням в образи японських самураїв 18 століття, "сливовий сад".
У зануренні застосовуються спеціальні психосоматичні техніки, за допомогою яких тренували своє мистецтво самураї давнини. У багатьох випадках таке занурення здатне миттєво поліпшити зір людини.
Ви навчитеся практичного застосування древніх сакральних практик для поліпшення зору.
Ви дізнаєтеся таємниці індійських гуру і їх методи психосоматичного впливу на оздоровлення та омолодження організму.
На вебінарі ви дізнаєтесь:
- простий аюрведичний метод для поліпшення зору.
- Що таке Прана-Мудра?
- Як працює Прана-Мудра?
- Про що думати, коли складаєш мудру?
- що візуалізувати, коли складаєш мудру?
- Як дихати, коли складаєш мудру?
- Чи достатньо лише практики мудрі для поліпшення зору?
Практичний досвід і теоретичні знання, за допомогою яких зможете швидко розслабити зорову систему і так само швидко її мобілізувати. Що дозволить зберегти здоров'я ваших очей на довгі роки, особливо якщо ви проводите багато часу за комп'ютером.
В ході вебінару ви пройдете унікальну, психокібернетичну трансформацію зору, із зануренням в образи японських самураїв 18 століття, "сливовий сад".
У зануренні застосовуються спеціальні психосоматичні техніки, за допомогою яких тренували своє мистецтво самураї давнини. У багатьох випадках таке занурення здатне миттєво поліпшити зір людини.
Особливе місце в цьому практичному вебінарі займає древній Монгольський символ" вузол щастя", який, як виявляється, має пряме відношення не тільки до удачі і довголіття, але ще і здатний допомогти в відновленню зору.
У цьому вебінарі Я більш детально розповім про особливості найпоширенішою проблеми із зором, званої "міопія" або, в просторіччі, "короткозорість". В цілому, переважна точка зору лише констатує-причина полягає в тому, що ми тепер проводимо занадто багато часу в приміщенні.
Це звичайно ж вірне спостереження, але що залишається робити людині, яка за родом своєї діяльності змушений проводити довгий час, сидячи за столом і дивлячись в документи, або монітор комп'ютера? Невже для нього немає іншого виходу, окрім як змиритися з неминучим погіршенням зору?
Але ж треба ще пам'ятати і про те, що короткозорість — це не тільки незручності, пов'язані з носінням окулярів, але і більш високі ризики глаукоми, відшарування сітківки і катаракти!
У вебінарі" міопія — позбутися і забути", я детально розповім про те, чому короткозорість стає" глобальною епідемією "і як нам протистояти цій"епідемії". Вебінар буде корисний не тільки "очкарикам", але і всім, хто працює за комп'ютером і дивиться телевізор, незалежно від того яке у нього зір.
5.Книга "Психокоди слухняного зору"
Ця невелика книга про те, як підпорядкувати собі свої очі, як навчити їх пильно і чітко бачити і як створити довготривалий запас відмінного зору.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://zorkoezrenie.ru/