Що нового?

зробим можливість оплати на карту бо з тими монетами взагалі не реально щось купити

ostap

Организатор
то ніхто не має монет то комісія як податкова беруть Це б прям дуже спростило все

Квітка

Модератор
Команда форуму
то ніхто не має монет то комісія як податкова беруть Це б прям дуже спростило все
  1. ObmenkaUA працює, але потрібно кілька разів спробувати через деякий час. Підкажіть українську платіжну систему, яка прийме наш сайт?
  2. У нас доступ до матеріалу виходить у 40–50 разів дешевше) Курс на продажнику коштує 5000 грн, внесок — 100 грн, оплатити треба 125 грн. Це, типу, дуже дорого ) Думаю, можна трішки компенсувати людям їхню роботу — і тоді буде не в 50 разів дешевше, а в 40)

ostap

Организатор
ObmenkaUA куча раз пробував не працює цікаво коли вона взагалі працює Більшість відгуків по ній ЕROR А щоб купити в учасників тоже не в всіх є Принаймні в тих що я питався . А просто скинутини на карту це б капець спростило і не треба цей геморой з обмінниками Або зробити якийсь нармальний

Квітка

Модератор
Команда форуму
ObmenkaUA куча раз пробував не працює цікаво коли вона взагалі працює Більшість відгуків по ній ЕROR А щоб купити в учасників тоже не в всіх є Принаймні в тих що я питався . А просто скинутини на карту це б капець спростило і не треба цей геморой з обмінниками Або зробити якийсь нармальний
Будь ласка, спробуйте додати наш сайт у платіжні системи України, якщо десь приймуть наш форум — напишіть ) Якщо вашу заявку буде схвалено, то ми туди додамося самі.

Угорі