Що нового?

Придбаний Зростимо почуття власної цінності, 2018 (Анна Вокіна)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 3677 ГРН
Учасників: 0 з 28
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 136.6 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

коли людина відчуває власну цінність:
  • ви в змозі сказати" ні", коли Вам пропонують слідувати чужим цілям
  • Ви знаєте, чого хочете, і прагнете до цього
  • ви цінуєте свій час, свої вміння та здібності
  • ви живете своє життя і приймаєте вибір інших людей
  • ви цінуєте свої помилки, тому що вони створюють досвід
  • ви не боїтеся рухатися до своєї мрії
  • ви цінуєте попутників, які зустрічаються на вашому життєвому шляху
  • ви вибираєте гідного супутника життя, гідну роботу, гідне місце проживання
для кого цей тренінг?
Для дівчат, які зібралися заміж
Для тих, хто замислюється про розлучення
Для тих, хто хоче зберегти сім'ю
Для тих, хто хоче відчути себе дорослою і перестати бути залежною від думки батьків або начальника
Для тих, хто хоче прийняти себе

Що таке почуття власної цінності?
Чим воно відрізняється від самооцінки?
  • Я-цінність, і тому я ляжу спати коли мені хочеться.
  • я-цінність, і тому я буду їсти те, що я хочу, і скільки я хочу. При такому розкладі, дуже скоро з'ясовується, що я - велика привереда в їжі і що попало їсти не буду, Та й відчуття тяжкості в шлунку-штука неприємна. І тому я зупинюся тоді, коли мені коханій добре, щоб не збити це відчуття.
  • Я-цінність, і тому оточу себе тільки приємними мені людьми, які мене підтримують, а мені приємно підтримувати їх.
  • Я-цінність, тому наповнюю свій день тим, чим мені хочеться займатися
  • Я-цінність, тому я буду жити там, де мені радісно.
  • Я-цінність, тому навколо мене все зручно.
  • Я - цінність, і якщо мені пропонується потерпіти, то це для мене привід перевірити, а чи дійсно я хочу того, через що доводиться терпіти? Чи Моя ця мета? І чи можна знайти інший спосіб її досягнення?
є велика різниця між самооцінкою (низькою або високою) і внутрішнім, незалежним від навколишнього простору, почуттям власної цінності.
Почуття власної цінності-наш стрижень і наш орієнтир, який можна виростити і на який важко вплинути ззовні.
Як формується почуття власної цінності?
Все починається ще з зачаття і, в нормі, до дорослості, коли людина готова створювати сім'ю, в ньому формується внутрішній стрижень - почуття власної цінності. Якщо цей стрижень є, то він стає внутрішнім ресурсом, який живить тоді, коли зовнішня підтримка відсутня.
На тренінгу ми розберемо основні етапи формування почуття власної цінності за віком.
Розберемося, що в вашому випадку заважало формуванню, а що допомагало.
Ми знайдемо причини того, що заважає відчувати себе господинею життя і рухатися вперед.
Ми знайдемо ресурси, які у нас є, але які ми сприймали як само собою зрозуміле, і не бачили в цьому нашу силу, яку можна
використовувати.

https://privatelink.de/?http://vokina.club/value

Угорі