Що нового?

Придбаний Звичка бути щасливим. Тариф Стандарт (Дмитро Хара)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 368 ГРН
Учасників: 0 з 10
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 38.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

• Як перестати злитися на когось, як не ображатися?
  • Як позбутися від стресу і напруги?
  • коли вже закінчаться ці проблеми?
  • Як жити більш яскраво і почати розвиватися?
  • Як відчути стан радості і щастя і почати створення нового себе і нового світу навколо себе?
ти з кожним разом знову і знову повертаєшся до цих питань?
а може, тобі і не потрібно багато знати, а просто трохи змінити вектор мислення і виробити звичку слідувати йому?

І це реально! Зробити справжній вибір тільки для себе-стати по-справжньому щасливим! Я запрошую тебе в незабутню подорож, наповнене знаннями, проживаннями, статками, після якого твоє життя вже ніколи не буде колишньою!

Онлайн-марафон "звичка бути щасливим" заснований на живому однойменному майстер-класі, найвідомішому і популярному. Ідея проведення марафону-не спонтанна. Ми ретельно готували його кілька місяців, тому що я розумію, що тільки онлайн у кожного є можливість освоїти звичку бути щасливим, не тільки в тих містах, які я відвідую.

Я пропоную тобі Цей інструмент-мій Онлайн-марафон"звичка бути щасливим". І на марафоні, якщо ти справді хочеш, ти дізнаєшся..., зрозумієш, відчуєш новий шлях і, можливо, зміниш своє життя назавжди!

А поки задумайся над тим, чому в самих соціально-благополучних країнах найвищий рівень самогубств?

Чому так багато багатих людей не в злагоді з собою і намагаються заглушити свій біль алкоголем і наркотиками?

До чого прийдеш ти, якщо дійсно досягнеш всього того, що бажаєш?

Одного разу я досяг усіх своїх цілей і думав, що тепер буду щасливий... Тільки після цього в моєму житті почався справжній треш. У мене більше не було виправдань, чому я не щасливий і не було цілей, на які можна було б відволіктися, щоб не відчувати біль розчарування.

Я пройшов шлях в пів десятка років і прожив досвід, якого вистачило б на кілька життів в пошуках відповіді на питання, що таке щастя, поки воно раптом не "прийшло саме". Я хочу дати тобі цінність, яка дозволить вже зараз почати нову точку відліку.

Я хочу розкрити тобі простий секрет" чому ти нещасливий " і дати інструменти, застосовуючи які, ти зможеш змінювати свій внутрішній стан за своїм бажанням. І ти нарешті зможеш завести у себе нову звичку — звичку бути щасливим".

Запам'ятай-звичка-це назавжди!

А звичка бути щасливим-це стан задоволення, радості, кайфу від свого життя, від того, що в ній відбувається, від того, що ти в ній робиш. І посміхаєшся!
що буде за 8 днів марафону
  • запис ефірів, на яких я відповідаю на всі питання і видаю чітку інформацію, з якою твоє життя стане ясною і особисто твоєї!
  • Відео-уроки, на яких ти пізнаєш реальні інструменти щасливих і нещасних людей.
  • відео-записи абсолютно всіх ефірів марафону.
  • авторські медитації, що дозволяють твоєму тілу прокинутися.
  • прості домашні завдання, які ти отримуватимеш щодня.
  • цікавий список книг для читання та фільмів для перегляду.
світ уже змінився? А ти?
8 днів трансформації, інсайтів, безумовної користі для твого тіла і мислення. І все це з радістю і безумовною любов'ю особисто від мене!

Зроби правильний вибір!
І до зустрічі на марафоні!

Марафон доступний у записі. ти отримаєш відеоматеріали і завдання 8 днів. Марафон вже пройшло більше 300 учасників!
https://privatelink.de/?https://khara24.ru/happy

Угорі