Що нового?

Придбаний 100 питань (Олександр Палієнко)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 2206 ГРН
Учасників: 0 з 17
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 135 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Дата проведення вебінару 7 травня 2020
Один з найважливіших принципів Олександра — "подумав-зробив". Тому, якщо ви (усвідомлено або інтуїтивно) прийняли рішення записатися на вебінар, то постарайтеся відразу реалізувати свій намір. Якщо впевненості немає, значить вам поки рано отримувати цю інформацію.
ТОП-100 питань на які відповів Олександр:
  1. питання про соц. мережі: ви говорили, що публікуючи свої фото в той же Інстаграмм, ми обнуляємо те, що виставили на показ, тобто, по суті — це хвастощі. Але що на рахунок ведення бізнесу в соцмережах, наприклад, в сферах послуг, яким необхідно ділитися продуктами і результатами публічно? Гальмує це розвиток бізнесу або допомагає? Як знайти баланс?
  2. коли не відчуваєш любові ні до себе, ні до близьких, як ніби біоробот - це дитячі травми, карма, життєвий урок або, можливо, це нормально?
  3. звідки береться енергія спочатку, який її витік? Чи є вона ілюзією або це щось реально існуюче?
  4. чому багатьом дівчатам в сучасному світі складно знайти любов, свою другу половину?
  5. стан панічної атаки-що це і як його долати?
  6. яким чином розвинені технології приведуть нас до розширення і усвідомлення внутрішніх можливостей і потенціалу, і чи приведуть? Чи такий наш шлях зростання?
  7. як розвиватися по спіралі, а не в площині?
  8. Як ви ставитеся до аскези? Сьогодні модно влаштовувати всякі детокси, мусульмани тримають оразу, християни — піст. А якщо від цього не відчуваєш ніякого задоволення і катуєш себе, умовляючи, що ніби як треба, але незрозуміло для чого. Тобто, чи є в цьому сенс?
  9. чи здійснюється енергообмін між чоловіком і жінкою на відстані, навіть якщо між ними ніколи не було близькості, і якщо так, то який його характер і чим він відрізняється від енергообміну між ними, якщо б вона була, на що це впливає (здоров'я, успіх в кар'єрі, бізнесі, багатство)?
  10. Чи може змінитися доля людини від переїзду в іншу країну, наскільки сильно вплив егрегора країни?
  11. чому жінка не може піти з відносин, які її не влаштовують?
  12. що потрібно зробити для того, щоб пробачити людину? І чи можна прощати, якщо зради тривають?
  13. Як перестати хворіти? Протягом останніх років переслідують хвороби, почала слухати ваші лекції, робити техніки — стала хворіти ще більше. Чи можливо змінити/перепрограмувати/знищити програму хвороби?
  14. періодично чую фразу:"Я ж переживаю". Що несе в собі переживання, чому люди переживають?
  15. Як навчитися не залежати від чужої думки?
  16. Чи завжди потрібно слухати свою інтуїцію? У мене не працює інтуїції ні в одному аспекті. Чи можна розвинути це якість або забити на нього?
  17. Як перестати хотіти все контролювати?
  18. чому ми відкладаємо все на завтра?
  19. чим добре б володіти дітям, щоб щасливо жити в новому часі? Які знання та навички будуть корисні в майбутньому?
  20. зараз з'являється багато "просвітлених", які стали такими раптово, в результаті хвороби або травми. Як ви вважаєте, просвітлення-це стихійний процес або воно досягається тільки тривалою роботою над собою і тому не для всіх доступно? У чому, на вашу думку, його суть і біологічний сенс, і чи є воно взагалі? Або прагнення людей до просвітління-це банальна гординя? Чи вважаєте ви себе просвітленою людиною?
  21. Що значить - не підлаштовуватися під чоловіка? Значить, дружина взагалі не повинна слухатися чоловіка? Як же він тоді буде лідером в сім'ї? Як проявлятися гармонійно, не підлаштовуючись?
  22. коли людина перебуває в ситуації вибору-це, насправді, фейк? Чи є в цей момент вибір? Або людина все одно вчинить, виходячи з того, ким і чим він зараз є і що з ним має в подальшому статися?
  23. У ваших вебінарах мене чіпляє тема енергетичного вампіризму. Я ставлюся до цього явища простіше: ну, відкачали у мене енергію в якійсь ситуації, ну, поемоціоніровала на адресу когось, ну, і нічого страшного не сталося. Потім заспокоїлася," розкрила " чакру Сахасрару і підзарядилася — енергетичний потенціал відновлений, живемо далі. У чому я не права? Можливо, я чогось не розумію/не знаю?
  24. як відпустити ту частину минулого, де ти зробив вчинок, який привів до неприємностей, і ти розумієш, що тільки прийнявши ситуацію, пройдеш далі? Але, прийнявши і подякувавши цій ситуації, ніяк не можеш перестати в пам'яті повертатися до самої ситуації?
  25. ви не раз говорили, що в грудні цього року буде друга хвиля перетворень нас і світу. Як можна вже зараз почати до неї готуватися? Які дії і техніки допоможуть гармонійно і з максимальною користю пройти цей час?
  26. як жінці, яка є матір'ю, прибрати агресію щодо чоловіків, навчитися їх поважати, захоплюватися ними і, зустрівши свого чоловіка, любити і бути коханою?
  27. як пізнати Бога в собі і в людях, як слабких, так і сильних, як гордих і зарозумілих, так і безхребетних і деградуючих?
  28. як розуміти свої відчуття і не плутати їх зі страхом? Якщо на щось не можеш зважитися або прийняти рішення, як зрозуміти ці підказки? Як відрізнити справжнє "не треба цього робити" від боязні новизни? Можливо, неприємне відчуття-це попередження, що не варто цього робити і це не моє, і якщо не слухати себе, буде гірше: провал, обман, втрата. А може, це всього лише страх перед незвіданим і новим?
  29. Що робити, щоб позбутися від кредитів, і чи можна докладніше, для “тумбочок"?
  30. У ваших відео неодноразово піднімалася тема енергетики Самсунга, проте це було зроблено побіжно. Могли б ви розкрити повніше тему енергетики брендів, які нас оточують, як робили свого часу для авто: Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, може, якийсь ще визначальний бренд на ваш погляд?
  31. Що робити, коли тобі заздрять? Як ви ставитеся до популярності?
  32. Чи можна за інших людей вимовляти намір, наприклад :" коли мама миє посуд, то робить мене і себе багатшими"?
  33. Чи впливає на наше життя наше майно: будинки, машини, одяг, картини, фотографії і те, чим ми себе оточуємо?
  34. досі актуальне лікування травами, БАДами і народною медициною. Олександре, скажіть, яка вона, медицина майбутнього? Наскільки актуальна буде робота енерготерапевтів в тому числі?
  35. Олександр, якби (гіпотетично) існував ТОП технік на найближчі 5-10 років з тих, що передають нам через вас, то які б 3 Ви рекомендували, як "Отче наш"?
  36. про що говорить бажання людини розвиватися в різних областях, при цьому не стаючи Профі ні в одній з них?
  37. Чому мої бажання реалізуються У інших людей, що оточують мене? Я не розповідаю про них, а відчуття, ніби мої власні бажання несподіваним чином переходять в голови людей, з якими я спілкуюся, і збуваються в кращому вигляді. Але тільки не у мене. Наче я їх дарую! Щось з цим можна зробити?
  38. Як почути свій внутрішній голос?
  39. де межа між добротою і співчуттям?
  40. Можете пояснити, що таке рід, Його закони? Зовсім трохи інформації про нього. Чому нам так важливо продовжувати рід тут?
  41. я дівчина і люблю дівчину. І все в задоволення, це кайф . Чи потрібен обов'язково чоловік, щоб отримувати ефір?
  42. Як спілкуватися з маніпуляторами і захищати себе в цей момент? Йде відтік енергії,як блокувати цей процес?
  43. Як позбутися від ревнощів?
  44. це нормально-отримувати компенсацію за матеріальний збиток? Або просто обтруситися, подякувати за все і йти далі в пошуках подальшої фінансової реалізації?
  45. Що означає І відбувається, коли хочеться з'їсти шкідливої їжі, наприклад, з Макдональдса і т. д.
  46. Здрастуйте, Олександр. Останнім часом став популярним Паломницький туризм до енергетичних або місць сили-Перу з напоєм аяваска, Тибет, гора Кайлас, Аркаїм, піраміди в Гізі, Стоунхендж і так далі. Чи дійсно на планеті є місця сили і роблять вони позитивний вплив на духовний розвиток людини або можуть мати руйнівні наслідки?
  47. Що робити, якщо відчуваєш себе лайном?
  48. останнім часом багато бізнесменів (від олігархів до дрібних ІП) створюють свої блоги в соцмережах. У них вони нібито діляться своїм досвідом, знаннями, прогнозами, дають поради і так далі. Підкажіть, будь ласка, вони це роблять від достатку або від нестачі енергетичного потенціалу? Або залежить від кожного конкретного бізнесмена?
  49. Які наші дії і думки "вигрібають" енергію з майбутнього?
  50. зараз багато хто говорить про ефект спостерігача. Тобто, я вибираю те, що хочу бачити в подіях свого життя. Як бути усвідомленим спостерігачем і вибирати приємні події? Якщо шлях у розвитку-це гойдалки між приємностями і не дуже.
  51. зараз пандемія ожиріння! Будь ласка, Олександр, підкажіть, як позбутися від величезної маси жиру, нічого не допомагає! Таких жірдяев, як я, занадто багато на планеті Земля. У чому причина і як повернути стрункість, а, отже, активність, силу і молодість? Інакше чоловіка і щасливого, успішного життя мені не бачити. Дякувати.
  52. питання: що саме означає "Прибрати поспіх"? Не форсувати події, отримуючи задоволення в моменті? Або робити дії повільно, вальяжно?
  53. У чому полягає сенс нереалізованої жінки і при цьому бажаною в сексуальному сенсі? Більш того, деградованої в суспільстві! Як вийти з цієї ізоляції поодинці? І чи можливо це?
  54. ви завжди говорите про те, як підняти рівень своєї енергетики, але тут же постає питання про її використання! Питання: Як правильно розподіляти і використовувати енергію? Як перестати зливати її в інтернет?
    https://privatelink.de/?https://apalienko.com/event/100-voprosov/

Угорі