Дата проведення вебінару 7 травня 2020
Один з найважливіших принципів Олександра — "подумав-зробив". Тому, якщо ви (усвідомлено або інтуїтивно) прийняли рішення записатися на вебінар, то постарайтеся відразу реалізувати свій намір. Якщо впевненості немає, значить вам поки рано отримувати цю інформацію.
ТОП-100 питань на які відповів Олександр:
- питання про соц. мережі: ви говорили, що публікуючи свої фото в той же Інстаграмм, ми обнуляємо те, що виставили на показ, тобто, по суті — це хвастощі. Але що на рахунок ведення бізнесу в соцмережах, наприклад, в сферах послуг, яким необхідно ділитися продуктами і результатами публічно? Гальмує це розвиток бізнесу або допомагає? Як знайти баланс?
- коли не відчуваєш любові ні до себе, ні до близьких, як ніби біоробот - це дитячі травми, карма, життєвий урок або, можливо, це нормально?
- звідки береться енергія спочатку, який її витік? Чи є вона ілюзією або це щось реально існуюче?
- чому багатьом дівчатам в сучасному світі складно знайти любов, свою другу половину?
- стан панічної атаки-що це і як його долати?
- яким чином розвинені технології приведуть нас до розширення і усвідомлення внутрішніх можливостей і потенціалу, і чи приведуть? Чи такий наш шлях зростання?
- як розвиватися по спіралі, а не в площині?
- Як ви ставитеся до аскези? Сьогодні модно влаштовувати всякі детокси, мусульмани тримають оразу, християни — піст. А якщо від цього не відчуваєш ніякого задоволення і катуєш себе, умовляючи, що ніби як треба, але незрозуміло для чого. Тобто, чи є в цьому сенс?
- чи здійснюється енергообмін між чоловіком і жінкою на відстані, навіть якщо між ними ніколи не було близькості, і якщо так, то який його характер і чим він відрізняється від енергообміну між ними, якщо б вона була, на що це впливає (здоров'я, успіх в кар'єрі, бізнесі, багатство)?
- Чи може змінитися доля людини від переїзду в іншу країну, наскільки сильно вплив егрегора країни?
- чому жінка не може піти з відносин, які її не влаштовують?
- що потрібно зробити для того, щоб пробачити людину? І чи можна прощати, якщо зради тривають?
- Як перестати хворіти? Протягом останніх років переслідують хвороби, почала слухати ваші лекції, робити техніки — стала хворіти ще більше. Чи можливо змінити/перепрограмувати/знищити програму хвороби?
- періодично чую фразу:"Я ж переживаю". Що несе в собі переживання, чому люди переживають?
- Як навчитися не залежати від чужої думки?
- Чи завжди потрібно слухати свою інтуїцію? У мене не працює інтуїції ні в одному аспекті. Чи можна розвинути це якість або забити на нього?
- Як перестати хотіти все контролювати?
- чому ми відкладаємо все на завтра?
- чим добре б володіти дітям, щоб щасливо жити в новому часі? Які знання та навички будуть корисні в майбутньому?
- зараз з'являється багато "просвітлених", які стали такими раптово, в результаті хвороби або травми. Як ви вважаєте, просвітлення-це стихійний процес або воно досягається тільки тривалою роботою над собою і тому не для всіх доступно? У чому, на вашу думку, його суть і біологічний сенс, і чи є воно взагалі? Або прагнення людей до просвітління-це банальна гординя? Чи вважаєте ви себе просвітленою людиною?
- Що значить - не підлаштовуватися під чоловіка? Значить, дружина взагалі не повинна слухатися чоловіка? Як же він тоді буде лідером в сім'ї? Як проявлятися гармонійно, не підлаштовуючись?
- коли людина перебуває в ситуації вибору-це, насправді, фейк? Чи є в цей момент вибір? Або людина все одно вчинить, виходячи з того, ким і чим він зараз є і що з ним має в подальшому статися?
- У ваших вебінарах мене чіпляє тема енергетичного вампіризму. Я ставлюся до цього явища простіше: ну, відкачали у мене енергію в якійсь ситуації, ну, поемоціоніровала на адресу когось, ну, і нічого страшного не сталося. Потім заспокоїлася," розкрила " чакру Сахасрару і підзарядилася — енергетичний потенціал відновлений, живемо далі. У чому я не права? Можливо, я чогось не розумію/не знаю?
- як відпустити ту частину минулого, де ти зробив вчинок, який привів до неприємностей, і ти розумієш, що тільки прийнявши ситуацію, пройдеш далі? Але, прийнявши і подякувавши цій ситуації, ніяк не можеш перестати в пам'яті повертатися до самої ситуації?
- ви не раз говорили, що в грудні цього року буде друга хвиля перетворень нас і світу. Як можна вже зараз почати до неї готуватися? Які дії і техніки допоможуть гармонійно і з максимальною користю пройти цей час?
- як жінці, яка є матір'ю, прибрати агресію щодо чоловіків, навчитися їх поважати, захоплюватися ними і, зустрівши свого чоловіка, любити і бути коханою?
- як пізнати Бога в собі і в людях, як слабких, так і сильних, як гордих і зарозумілих, так і безхребетних і деградуючих?
- як розуміти свої відчуття і не плутати їх зі страхом? Якщо на щось не можеш зважитися або прийняти рішення, як зрозуміти ці підказки? Як відрізнити справжнє "не треба цього робити" від боязні новизни? Можливо, неприємне відчуття-це попередження, що не варто цього робити і це не моє, і якщо не слухати себе, буде гірше: провал, обман, втрата. А може, це всього лише страх перед незвіданим і новим?
- Що робити, щоб позбутися від кредитів, і чи можна докладніше, для “тумбочок"?
- У ваших відео неодноразово піднімалася тема енергетики Самсунга, проте це було зроблено побіжно. Могли б ви розкрити повніше тему енергетики брендів, які нас оточують, як робили свого часу для авто: Apple, Samsung, Huawei, Xiaomi, може, якийсь ще визначальний бренд на ваш погляд?
- Що робити, коли тобі заздрять? Як ви ставитеся до популярності?
- Чи можна за інших людей вимовляти намір, наприклад :" коли мама миє посуд, то робить мене і себе багатшими"?
- Чи впливає на наше життя наше майно: будинки, машини, одяг, картини, фотографії і те, чим ми себе оточуємо?
- досі актуальне лікування травами, БАДами і народною медициною. Олександре, скажіть, яка вона, медицина майбутнього? Наскільки актуальна буде робота енерготерапевтів в тому числі?
- Олександр, якби (гіпотетично) існував ТОП технік на найближчі 5-10 років з тих, що передають нам через вас, то які б 3 Ви рекомендували, як "Отче наш"?
- про що говорить бажання людини розвиватися в різних областях, при цьому не стаючи Профі ні в одній з них?
- Чому мої бажання реалізуються У інших людей, що оточують мене? Я не розповідаю про них, а відчуття, ніби мої власні бажання несподіваним чином переходять в голови людей, з якими я спілкуюся, і збуваються в кращому вигляді. Але тільки не у мене. Наче я їх дарую! Щось з цим можна зробити?
- Як почути свій внутрішній голос?
- де межа між добротою і співчуттям?
- Можете пояснити, що таке рід, Його закони? Зовсім трохи інформації про нього. Чому нам так важливо продовжувати рід тут?
- я дівчина і люблю дівчину. І все в задоволення, це кайф . Чи потрібен обов'язково чоловік, щоб отримувати ефір?
- Як спілкуватися з маніпуляторами і захищати себе в цей момент? Йде відтік енергії,як блокувати цей процес?
- Як позбутися від ревнощів?
- це нормально-отримувати компенсацію за матеріальний збиток? Або просто обтруситися, подякувати за все і йти далі в пошуках подальшої фінансової реалізації?
- Що означає І відбувається, коли хочеться з'їсти шкідливої їжі, наприклад, з Макдональдса і т. д.
- Здрастуйте, Олександр. Останнім часом став популярним Паломницький туризм до енергетичних або місць сили-Перу з напоєм аяваска, Тибет, гора Кайлас, Аркаїм, піраміди в Гізі, Стоунхендж і так далі. Чи дійсно на планеті є місця сили і роблять вони позитивний вплив на духовний розвиток людини або можуть мати руйнівні наслідки?
- Що робити, якщо відчуваєш себе лайном?
- останнім часом багато бізнесменів (від олігархів до дрібних ІП) створюють свої блоги в соцмережах. У них вони нібито діляться своїм досвідом, знаннями, прогнозами, дають поради і так далі. Підкажіть, будь ласка, вони це роблять від достатку або від нестачі енергетичного потенціалу? Або залежить від кожного конкретного бізнесмена?
- Які наші дії і думки "вигрібають" енергію з майбутнього?
- зараз багато хто говорить про ефект спостерігача. Тобто, я вибираю те, що хочу бачити в подіях свого життя. Як бути усвідомленим спостерігачем і вибирати приємні події? Якщо шлях у розвитку-це гойдалки між приємностями і не дуже.
- зараз пандемія ожиріння! Будь ласка, Олександр, підкажіть, як позбутися від величезної маси жиру, нічого не допомагає! Таких жірдяев, як я, занадто багато на планеті Земля. У чому причина і як повернути стрункість, а, отже, активність, силу і молодість? Інакше чоловіка і щасливого, успішного життя мені не бачити. Дякувати.
- питання: що саме означає "Прибрати поспіх"? Не форсувати події, отримуючи задоволення в моменті? Або робити дії повільно, вальяжно?
- У чому полягає сенс нереалізованої жінки і при цьому бажаною в сексуальному сенсі? Більш того, деградованої в суспільстві! Як вийти з цієї ізоляції поодинці? І чи можливо це?
- ви завжди говорите про те, як підняти рівень своєї енергетики, але тут же постає питання про її використання! Питання: Як правильно розподіляти і використовувати енергію? Як перестати зливати її в інтернет?
https://privatelink.de/?https://apalienko.com/event/100-voprosov/