практичний 4-денний міні-курс від експерта з Аюрведи і функціонального харчування Наді Андрєєвої Нормалізуйте свій гормональний фон, рівень енергії, стан шкіри і вага за допомогою простого, смачного і здорового харчування, яке працює на вас!
ви вивчите принципи функціонального харчування і на своєму досвіді переконаєтеся, що харчування може бути нашим найкращим ліками, джерелом натхнення, задоволення, зв'язку з собою і близькими.
День 1
Аналіз раціону: що харчування дає вам і вашій родині на даний момент.
День 2
Як збільшити щільність нутрієнтів.
День 3
Принципи функціонального харчування.
День 4
План харчування.
День 1
День 2
День 3
День 4
План харчування.
"Знаєте, зазвичай при знайомстві з жінками, які хочуть позбутися тяги до солодкого і сиру, я помічаю, що спочатку вони не вірять в те, що це можливо зробити назавжди. А ще їм важко повірити, що я сама була моторошною ласункою, яка їла все підряд і пила каву галонами.
Але сьогодні, пройшовши довгий шлях до себе і свого нинішнього тіла, я можу точно сказати, що працюють не сила волі і обмеження, а любов, довіра до себе і вміння чути своє тіло. І здорове харчування нам відмінно допомагає налагодити цю закладену природою функцію".
Настав час функціонального харчування-харчування при якому ви їсте те, що любите:
- без рецептів,
- обмежень
- і насильства над собою.
ви вивчите принципи функціонального харчування і на своєму досвіді переконаєтеся, що харчування може бути нашим найкращим ліками, джерелом натхнення, задоволення, зв'язку з собою і близькими.
День 1
День 2
День 3
День 4
План харчування.
День 2
День 3
День 4
План харчування.
Продажник:
https://privatelink.de/?https://nadyaandreeva.com/mini?utm_source=pages&utm_medium=stranica_blagodarnosti&utm_campaign=1&gcmes=4773105522&gcmlg=2114959