ОСЬ ТАКИЙ РЕЗУЛЬТАТ ви зможете отримати вже за вечір, просто пройшовши уроки:
ОПИС КУРСУ
Цей інтенсив для тебе, якщо ти хочеш
- 12 коротких відеоуроків
Вам будуть відкриті уроки +-5 хв кожен із максимально важливою та цікавою інформацією щодо різних ситуацій постановки світла та створенню візуалу
- Практичну інформацію
Ділюсь лише тим, що працює і дає результат на основі власного досвіду роботи над проєктами
- Поради по зйомці в максимальній якості
І на Айфон, і на Аndroid можна мати класну картинку за умови правильних налаштувань
- Економію часу та коштів на підбір обладнання
Розповім, яке краще обрати бюджетне світло, надам багато лайфхаків по роботі з підручними приладами без дорогущих проф. приборів за десятки тисяч
ПРОГРАМА ІНТЕНСИВУ:
Основи візуалу
Робота з основним світлом
Секретне світло, яке створює глибину в кадрі
Постановка заповнюючого світла
Робота з фоном та фоновим світлом
Як знімати лише зі світлом від вікна?
БОНУСНИЙ УРОК. Правила композиції
БОНУСНИЙ УРОК. Налаштування камери телефон (iPhone та Android)
БОНУСНИЙ УРОК. Як зручніше знімати себе?
ЗАПИТАННЯ:
- Я не маю проф. світла чи є сенс мені йти на інтенсив?
Ми розбиратимемо налаштування айфону та телефонів на Android для максимально якісної зйомки і також на лекції з природнім світлом використовуватимемо підручні світлові прибори, які є в кожного
- Я хочу докупити собі світла, щоб зручно себе знімати, чи буде якийсь гайд?
Спеціально для цього, я підготував після кожної лекції списочок з найбюджетнішим, але перевіреним світлом. Щоб ти міг знімати набагато професійніше
ОПИС КУРСУ
Цей інтенсив для тебе, якщо ти хочеш

- Отримати покрокові знання, щоб вміти працювати зі світлом у власних умовах (навіть в себе вдома);
- Витрачати менше часу на підготовку та запис відео;
- Зекономити та зберегти кошти, не витрачаючи тисячі грн на дорогу та не завжди потрібну техніку;
- Мати дорогий візуал, за рахунок чого легше продаватимеш та викликатимеш довіру.
- 12 коротких відеоуроків
Вам будуть відкриті уроки +-5 хв кожен із максимально важливою та цікавою інформацією щодо різних ситуацій постановки світла та створенню візуалу
- Практичну інформацію
Ділюсь лише тим, що працює і дає результат на основі власного досвіду роботи над проєктами
- Поради по зйомці в максимальній якості
І на Айфон, і на Аndroid можна мати класну картинку за умови правильних налаштувань
- Економію часу та коштів на підбір обладнання
Розповім, яке краще обрати бюджетне світло, надам багато лайфхаків по роботі з підручними приладами без дорогущих проф. приборів за десятки тисяч
ПРОГРАМА ІНТЕНСИВУ:

ЗАПИТАННЯ:
- Я не маю проф. світла чи є сенс мені йти на інтенсив?
Ми розбиратимемо налаштування айфону та телефонів на Android для максимально якісної зйомки і також на лекції з природнім світлом використовуватимемо підручні світлові прибори, які є в кожного
- Я хочу докупити собі світла, щоб зручно себе знімати, чи буде якийсь гайд?
Спеціально для цього, я підготував після кожної лекції списочок з найбюджетнішим, але перевіреним світлом. Щоб ти міг знімати набагато професійніше
https://vitatskiivisual.weblium.site/