електронна книга у форматі PDF
Ви не винні в тому, що в нашому світі і системі освіти вчать чому завгодно, але тільки не тому, як знайти себе і бути щасливою людиною.
Ви або почнете пізнавати себе і жити відповідно до своєї унікальної природи, або так і будете бігати по замкнутому колу. Пора готувати своє життя до чарівностей...
включайтеся-енергія призначення охрененна ...
У вас так?
А то, мої хороші, що такої колекції робочих методів, як тут, ви навряд чи знайдете.
Я витратив 4 роки і десятки тисяч рублів, щоб закумулювати всі кращі методики знайти своє покликання в одній книзі.
Спілкувався з людьми, Рив Гуглояндекси, Ютуб, замовляв консультації, проходив онлайн-тренінги.
І часом нагадував стареньку, яка витратила останній юань за красиву коробочку з похмурим гівном, що видається за Слово Боже.
Зараз я можу з упевненістю сказати, що корисної інформації по темі призначення і пізнання себе в Рунеті хрін цілих, пшик десятих.
Аналогів цій книзі по інформативності в Рунеті немає!
плюси і мінуси кожного методу
Ви не винні в тому, що в нашому світі і системі освіти вчать чому завгодно, але тільки не тому, як знайти себе і бути щасливою людиною.
Ви або почнете пізнавати себе і жити відповідно до своєї унікальної природи, або так і будете бігати по замкнутому колу. Пора готувати своє життя до чарівностей...
включайтеся-енергія призначення охрененна ...
У вас так?
- Не хочеться навіть вставати вранці, не те що йти на роботу. Ще до підйому з ліжка долає вихор невеселих думок, і одна з них - як би довше не вставати і не починати черговий День бабака.
- я живу не своїм життям, і мені це набридло. Набридла робота, порожні справи і розваги у вільний час. Зміна роботи глобально нічого не змінює. Все, чим я займаюся-не моє
- відчуття, що життя проходить повз. Розумію, що потрібно щось робити, шукати своє, реалізовуватися, але не розумію, куди і як. А проживання не свого життя вводить в тихий жах.
- цілі не досягаються, мрії не збуваються. Чекаю кращих часів вже багато років. Чекаю грошей, часу, можливостей, чарівника на блакитному вертольоті, а їх все немає.
- 9 працюючих методів знайти своє призначення.
- 9 з них перевірені на собі і на інших.
- 2 методу з них допоможуть вам знайти своє покликання зі 100%-ою гарантією (і про них вам ніхто не розповість).
- 5 методів з них додатково допоможуть вам краще пізнати себе, і використовувати свої сильні сторони для успіху в інших сферах життя (і про них в статтях за призначенням ні слова).
- 3 методи пов'язані однією спільною вашою рисою (і це не ваші таланти)
- 2 методи з них дуже цікаві і захоплюючі, як гра в хованки в босоніж щасливому дитинстві.
А то, мої хороші, що такої колекції робочих методів, як тут, ви навряд чи знайдете.
Я витратив 4 роки і десятки тисяч рублів, щоб закумулювати всі кращі методики знайти своє покликання в одній книзі.
Спілкувався з людьми, Рив Гуглояндекси, Ютуб, замовляв консультації, проходив онлайн-тренінги.
І часом нагадував стареньку, яка витратила останній юань за красиву коробочку з похмурим гівном, що видається за Слово Боже.
Зараз я можу з упевненістю сказати, що корисної інформації по темі призначення і пізнання себе в Рунеті хрін цілих, пшик десятих.
Аналогів цій книзі по інформативності в Рунеті немає!
плюси і мінуси кожного методу
Так як я перевірив всі методи на собі, то постарався об'єктивно вказати плюси і мінуси кожного способу дізнатися своє покликання.
Наукове обґрунтування частини методів
Ви не отримаєте просто чиїсь вигадки. Методи науково обґрунтовані і протестовані.
І найцінніше-контакти перевірених консультантів
Половину методик можна зробити самостійно, а решта розумніше з консультантом. Адже комплекс "я сам" люди переживають в 5-річному віці, а ви вже дорослий дядько (або тітка)
Власне, в цьому одне з основних відмінностей цієї книги від взаємо-рерайтних статей ГуглотЯндексов, де пропонується копатися в собі самому, і ні слова про дієві методи знайти своє призначення за допомогою тямущих консультантів.
Ви отримаєте контакти перевірених фахівців по кожному методу для допомоги в знаходженні свого покликання (там, де розумніше їй скористатися). Хороший спец здорово заощадить вам сили і час. Їх компетентність я перевірив на собі.
Наукове обґрунтування частини методів
Ви не отримаєте просто чиїсь вигадки. Методи науково обґрунтовані і протестовані.
І найцінніше-контакти перевірених консультантів
Половину методик можна зробити самостійно, а решта розумніше з консультантом. Адже комплекс "я сам" люди переживають в 5-річному віці, а ви вже дорослий дядько (або тітка)
Власне, в цьому одне з основних відмінностей цієї книги від взаємо-рерайтних статей ГуглотЯндексов, де пропонується копатися в собі самому, і ні слова про дієві методи знайти своє призначення за допомогою тямущих консультантів.
Ви отримаєте контакти перевірених фахівців по кожному методу для допомоги в знаходженні свого покликання (там, де розумніше їй скористатися). Хороший спец здорово заощадить вам сили і час. Їх компетентність я перевірив на собі.
https://privatelink.de/?http://tvoe-prednaznachenie.ru/oto/