Аденоиды казнить нельзя помиловать (Елена Леднева)
Ще наші бабусі і прабабусі знали десятки доступних способів допомогти будь-якому члену сім'ї впоратися з хворобою? Знахарські навички були частиною знань про ведення домашнього побуту, яким діти з малих років навчалися. Вони просто бачили, що роблять батьки і переймали природним чином.
В даний час складається така ситуація, що все, що відноситься до теми підтримки і відновлення здоров'я люди добровільно перекладають на плечі лікарів.
Культивується такий підхід, що без лікаря самостійно не можна зробити і кроку. Там, де ще недавно на допомогу батькам приходили трави, мед, сіль, віск, зараз приходять тільки антибіотики, аспірин і т.д. батьки налякані і хочуть застосовувати тільки те, що випише лікар. Фарміндустрії вигідно "утворювати" сучасних випускників медичних вузів в якості розповсюджувачів своєї продукції. Документальних фільмів на цю тему в інтернеті велика кількість. Дивіться і робіть усвідомлений вибір.
Своїм завданням я бачу показати вам прості і доступні методи допомоги собі і своїм близьким без побічних ефектів і ускладнень. Якщо ви берете правильні ефірні масла, то результат гарантований.
Дотримуючись моїх рекомендацій, ваш навик застосування ефірних масел стане поліпшуватися з кожним днем і це дасть свої плоди у вигляді здоров'я. Отже, питання по лікуванню аденоїдів стали часто надходити на пошту, значить прийшов час їх висвітлити. Тема ця не така проста, як здається на перший погляд. Аденоїди зустрічаються у дітей у віці від 3 до 7 (11) років і характеризуються розростанням лімфоїдної тканини в порожнині носа. Це ускладнює носове дихання, призводить до частих отитів, нічного хропіння, гугнявості голосу.
Аденоїди являють собою скупчення лімфоїдної тканини, що становить основу носоглоткової мигдалини. Ця лімфоїдна тканина бере активну участь в захисті дитячого організму від мікробних інфекцій, тому що синтезує імуноглобуліни, без яких дитячий організм нежиттєздатний. Також забезпечує синтез протиалергічного фактора і фактора, що впливає на дозрівання статевих клітин.
Продажник:
http://elenaledneva.com/adenoidy-kaznit-nelzya-pomilovat
Останнє редагування модератором: