Стань експертом в нутриціології
Отримай освіту в сфері нутриціології, дієтології та здорового способу життя з дипломом державного зразка від АСІЗ та Інституту профілактики (ІПЗА)
чого ви досягнете:
- Ви отримаєте сертифікат про проходження кожного конкретного модуля від Інституту Профілактики Залежностей і Аддіктології, а при проходженні всіх 4 модулів - офіційний диплом державного зразка про підвищення кваліфікації як "Консультант в області управління персональним здоров'ям" від "Академії фахівців індустрії здоров'я" та Інституту Профілактики Залежностей і Аддіктології.
- ви дізнаєтеся секрети біохімії, біомеханіки, фізіології, фітнес-навантажень і раціонального харчування від провідних експертів сфери і професійних вчених.
- ви придбаєте необхідну документацію і реальні навички для побудови кар'єри в індустрії здоров'я: опитувальники, додаткові матеріали, а також готові системи роботи з вашими майбутніми клієнтами.
- Ви отримаєте можливість побудувати успішний бізнес у сфері спорту та харчування.
- ви знайдете професію до душі або поглибите свої навички в поточній кар'єрі.
- ваші клієнти будуть вами пишатися!
- кращі студенти будуть офіційно працевлаштовані в партнерські організації.
Чому нас обирають:
- Ви отримаєте сертифікат про проходження кожного конкретного модуля від Інституту Профілактики Залежностей і Аддіктології, а при проходженні всіх 4 модулів - офіційний диплом державного зразка про підвищення кваліфікації як "Консультант в області управління персональним здоров'ям" від "Академії фахівців індустрії здоров'я" та Інституту Профілактики Залежностей і Аддіктології.
- ви дізнаєтеся секрети біохімії, біомеханіки, фізіології, фітнес-навантажень і раціонального харчування від провідних експертів сфери і професійних вчених.
- ви придбаєте необхідну документацію і реальні навички для побудови кар'єри в індустрії здоров'я: опитувальники, додаткові матеріали, а також готові системи роботи з вашими майбутніми клієнтами.
- Ви отримаєте можливість побудувати успішний бізнес у сфері спорту та харчування.
- оцінювати харчовий статус та мікронутрієнтну недостатність;
- оцінювати харчовий кошик;
- складати індивідуальний раціон для ваших клієнтів з урахуванням калорійності і балансу БЖУ;
- розробляти індивідуальний раціон з урахуванням вікових особливостей ваших клієнтів;
- складати індивідуальний раціон для особливих груп населення (вагітні, люди похилого віку і т.д.).
Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/healthkurs/