Що нового?

Придбаний [Академія фахівців індустрії здоров'я] Модуль 1 раціональне харчування

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 6026 ГРН
Учасників: 0 з 34
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 184.3 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Стань експертом в нутриціології
Отримай освіту в сфері нутриціології, дієтології та здорового способу життя з дипломом державного зразка від АСІЗ та Інституту профілактики (ІПЗА)

чого ви досягнете:
  1. Ви отримаєте сертифікат про проходження кожного конкретного модуля від Інституту Профілактики Залежностей і Аддіктології, а при проходженні всіх 4 модулів - офіційний диплом державного зразка про підвищення кваліфікації як "Консультант в області управління персональним здоров'ям" від "Академії фахівців індустрії здоров'я" та Інституту Профілактики Залежностей і Аддіктології.
  2. ви дізнаєтеся секрети біохімії, біомеханіки, фізіології, фітнес-навантажень і раціонального харчування від провідних експертів сфери і професійних вчених.
  3. ви придбаєте необхідну документацію і реальні навички для побудови кар'єри в індустрії здоров'я: опитувальники, додаткові матеріали, а також готові системи роботи з вашими майбутніми клієнтами.
  4. Ви отримаєте можливість побудувати успішний бізнес у сфері спорту та харчування.
  5. ви знайдете професію до душі або поглибите свої навички в поточній кар'єрі.
  6. ваші клієнти будуть вами пишатися!
  7. кращі студенти будуть офіційно працевлаштовані в партнерські організації.

Чому нас обирають:
  1. Ви отримаєте сертифікат про проходження кожного конкретного модуля від Інституту Профілактики Залежностей і Аддіктології, а при проходженні всіх 4 модулів - офіційний диплом державного зразка про підвищення кваліфікації як "Консультант в області управління персональним здоров'ям" від "Академії фахівців індустрії здоров'я" та Інституту Профілактики Залежностей і Аддіктології.
  2. ви дізнаєтеся секрети біохімії, біомеханіки, фізіології, фітнес-навантажень і раціонального харчування від провідних експертів сфери і професійних вчених.
  3. ви придбаєте необхідну документацію і реальні навички для побудови кар'єри в індустрії здоров'я: опитувальники, додаткові матеріали, а також готові системи роботи з вашими майбутніми клієнтами.
  4. Ви отримаєте можливість побудувати успішний бізнес у сфері спорту та харчування.
Модуль 1 "раціональне харчування"
після проходження модуля ви зможете:
  • оцінювати харчовий статус та мікронутрієнтну недостатність;
  • оцінювати харчовий кошик;
  • складати індивідуальний раціон для ваших клієнтів з урахуванням калорійності і балансу БЖУ;
  • розробляти індивідуальний раціон з урахуванням вікових особливостей ваших клієнтів;
  • складати індивідуальний раціон для особливих груп населення (вагітні, люди похилого віку і т.д.).
Тривалість: 42 академічні години

Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/healthkurs/

Угорі