[Академия Оррит] Курс массажа лица - Кобидо Премиум
Вивчіть цю стародавню техніку родом з Японії
Рейтинг: 4,5 з 54,5 (235 оцінок)
676 студента
Автори: Orrit Academy
Відео з російським перекладом
чого ви навчитеся
- техніки масажу обличчя
- Японські техніки підйому
- Японський масаж
- Кобідо Преміум
- оздоровча терапія
- ексклюзивна методика омолодження обличчя
вимоги- прагнення вивчити техніки
- опис
Вам знайоме слово Кобідо?
У перекладі з японської означає масаж молодості або древній спосіб краси. Заздалегідь скажу, що я закохана в техніки масажу обличчя і серед них Японська підтяжка обличчя.
що таке кобідо?
Це техніка ручного масажу обличчя східного походження з тисячолітньою традицією, яка використовується самураями для відновлення фізичного, енергетичного і розумового рівня, а потім імператриці того часу, щоб підкреслити і зберегти свою красу.
У Кобідо така захоплююча історія, що я вирішив створити статтю в цьому ж блозі, щоб розповісти про неї. Варто поглянути. Я обіцяю вам неймовірну подорож, яка починається в Китаї за 2500 років до християнської ери, проходить через феодальну Японію самураїв і японських імператорських сімей п'ятнадцятого століття до наших днів.
як працює Кобідо?
Поєднуючи рухи, що стимулюють глибокі м'язи обличчя (коли-небудь я поясню їх важливість), з більш поверхневими, які стимулюють нервову систему, кровообіг тощо, досягаються вражаючі результати, відновлюючи стійкість і сяйво.
Це можна зробити як одноразову процедуру, щоб бути божественною в певний день, оскільки результати будуть негайними, або запланувати серію на 1 місяць, наприклад: 2 рази на тиждень і таким чином досягти довгострокових результатів.
переваги Кобідо
Кобідо дозволяє отримати естетичні результати і в той же час відчуття благополуччя і загального розслаблення.
Стимулюється циркуляція крові і лімфи, розслабляються і тонізуються м'язи. Шкіра здається дренованою, що сприяє виведенню токсинів, викликана Стимуляція збільшує вироблення колагену. Кобідо також забезпечує наступні переваги:
Розслаблення
Знімає заблоковану напругу в м'язах обличчя і шиї, сприяючи енергетичному балансу у всьому тілі.
Покращує шкіру
Відновлює тонус, сяйво і зволоження шкіри. Він також підсилює красу і покращує загальний вигляд обличчя, надаючи йому здоровий вигляд і відчуття свіжості і молодості.
Покращує кровообіг
Стимулює клітинний метаболізм, завдяки чому шкіра оновлюється швидше. Покращує кровообіг і лімфоток, забезпечуючи шкіру поживними речовинами.
Знімає біль
Комбінація енергійних, делікатних і чутливих технік Кобідо, що застосовуються тонко, швидко і ритмічно, викликає відмінний ефект розслаблення.
Уникайте в'ялості обличчя
Поступово зменшує (і запобігає) зморшки, в'ялість і недосконалості шкіри. Виводить токсини, забруднення і відмерлі клітини шкіри, запобігаючи старінню тканин.
Для кого цей курс:- масажисти
- фахівці з естетики та краси
- професіонали, які прагнуть доповнити свою спеціальність техніками масажу.
- оздоровчі терапевти
https://www.udemy.com/course/curso-de-masaje-facial-kobido-premium/
Останнє редагування модератором: