Що нового?

Придбаний [Академія шаманізму "Ша"] Таро Ошо Дзен через шаманські світи (Жаннет Уралова Торе)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 18383 ГРН
Учасників: 0 з 12
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 1593.2 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор
наше життя - це один великий семінар з розвитку свідомості. Вона щодня з нами розмовляє. Завдяки цьому ми змінюємося, ростемо і все більше йдемо до розуміння себе. За роки в свідомості Шамана я помітила, що чим раніше людина виходить на розмову зі своїм життям, тим щасливіше йому живеться. Тим менше "американських гірок" і авралів, тим більше спокою і енергії. Якщо ж людина не вміє "чути" життя, то її сигнали накопичуються і починають звучати так, що людина вже не може не чути.
"Таро Ошо Дзен" - це Колода, яка допомагає спростити життя і зробити її зрозумілішою для людини. За нею стоять чисті і світлі енергії. Вона допомагає доступно проінтерпретувати ту чи іншу подію в житті через зрозумілу символіку. Колода екологічна. Вона не скасовує рішень людини і вільної волі. Вона вчить робити вибори і брати за них відповідальність. Але ще вона допомагає побачити справжню причину тієї чи іншої події і працювати саме з нею. Цей Оракул буде весь час з вами і ви завжди зможете з ним "проконсультуватися".
Формат: відео уроки в запису з повними значеннями карт (8 відео уроків). Без онлайн-занять і очних зустрічей.
Загальна тривалість відео матеріалів: приблизно 20 годин.
Зміст курсу:

1. старші аркани "Таро Ошо Дзен"
  2. Королівство повітря
  3. Королівство води
  4. Королівство вогню
  5. Королівство веселки
Автор курсу:
Моє ім'я-Жаннет.
воно дано мені від народження. Я походжу з роду Великого Чингісхана — Торе. Свій Дар я отримала від роду, представниками якого були небесні блакитні шамани-цілителі "бакси". Я є прямою правнучкою Великого Шамана Закіра, який з'єднував наш світ і Вагаву. Після безлічі років пошуків свого шляху, прочитання книг, вивчення різних напрямків, тренінгів, семінарів особистісного і духовного зростання, в результаті я прийшла до свого коріння. Я зрозуміла, що весь цей час головний скарб знаходилося в спадщині моїх предків, в крові цілительствующих шаманів.
https://privatelink.de/?https://www.sha-academy.ru/taro-osho

Угорі