Що нового?

Набір учасників [Альфа] Три Патакі Чакра: прогнози з точністю до години! (Олена Карпинчик)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 1103 ГРН
Учасників: 3 з 44
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 26.1 ГРН
7%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Унікальна і рідкісна техніка прогнозування за гороскопами дітей і підлітків. Деталізація часу настання події цією технікою вимірюється місяцями і годинами! Техніка показує події по благополуччю дитини і його батьків.

що буде на майстер-класі

Нова техніка
Техніка прогнозування здоров'я і благополуччя в дитинстві і юності, яка майже не відома в російськомовному астрологічному співтоваристві!

Унікальна точність прогнозів
Методи визначення настання проблем зі здоров'ям в рамках Року, місяців, днів і навіть годин з господарем гороскопу і його батьками.

Окрема ніша астрології
Ви отримаєте інструменти для того, щоб спробувати себе в окремій ніші прогнозів для дітей і підлітків.

Техніка Три Патакі чакри привернула нашу увагу після того, як в одній з астрологічних книг ми прочитали, що мати відомого астролога сучасності, К. Н.Рао, могла прогнозувати тривалість життя аж до годин. Одного разу знайомий сім'ї К.Н. Рао приніс їй два гороскопи щойно народжених близнюків. Після недовгих роздумів, досвідчений астролог сказала своєму синові (але не батькові!), що перша дитина помре через 8 годин, а друга проживе 8 днів. Так в точності і вийшло. К. Н. Рао тільки мигцем згадав, що вона зробила це пророкування за допомогою особливої техніки — Три Патакі чакри.

Ми зробили неймовірні спроби знайти інформацію за цією унікальною методикою і досягли успіху. З 2019 року в школі астрології "Ашвіні" напрацьовували досвід по Три Патакі чакри. Зараз ми готові поділитися цими дивовижними методиками з вами!

Даний майстер-клас розрахований на астрологів, що мають знання основ Джйотиш, а також для тих, хто пройшов в нашій школі хоча б інтенсив з Нуля до прогнозів.

Три Патакі Чакра-окремий світ в сфері астрології, не пов'язаний безпосередньо з прогнозуванням по Вімшоттарі Даша, Транзитами або Чара Даша. Ви отримаєте унікальну техніку прогнозів з нуля.

Карпінчик Олена-астролог з медичною освітою, що спеціалізується на темах здоров'я, дітонародження та уточнення часу народження. Три Патакі Чакра-той інструмент, без якого не обійтися досвідченому астрологу, якщо він планує консультувати з сімейних питань, так як здоров'я дітей — один з головних запитів на консультації і жінок, і чоловіків.

Три Патакі Чакра дасть розуміння тонких зв'язків між планетами саме в темі здоров'я. Вивчивши даний інструмент, ви будете інакше оцінювати гороскопи на тему здоров'я.

Удачі у вивченні унікальних технік і ласкаво просимо на наш майстер — клас!

ведучий майстер - класу :
Олена Карпінчик
  • практикуючий астролог, астролог-дослідник.
  • викладач і куратор курсів школи прогнозів "Альфа"
  • фахівець в області медичної астрології, ректифікації і прогнозування ЕКЗ, ІКСІ та інших складних випадків в дітонародженні.
Формат: Відеозапис.

https://privatelink.de/?https://alpha-astro.ru/mk-tri-pataki-chakra/

Угорі