[Amazing Google Slides] Марафон-практикум GENIALные уроки (Ирина Пахомова)
Які уроки ідеальні?
Тоді у мене для вас чудова новина. Вже 24 жовтня стартує 10-денний марафон - практикум. Всього за 10 днів я навчу вас основам роботи в Genially, а також створенню найбільш незамінних ігор для ваших уроків. Board games з вбудованим кубиком, Спінери, рандоми, ігри з анімацією, ідеї ігор і шаблонів, а так само кілька бонусів, яких немає навіть в моєму курсі по роботі в Genially.
Минулого разу до Марафону приєдналося понад 70 колег. Це були мега творчі та креативні 10 днів за весь рік. Стільки цікавих і барвистих робіт, мабуть, не було ні на одному з моїх курсів.
Якщо ви пропустили минулий потік, то обов'язково приєднуйтесь.
Вартість участі до 24 Жовтня всього 990р.
Які уроки ідеальні?
- Ті, до яких не потрібно довго готуватися
- коли не буває нудно ні учням, ні вчителю
- так-так, що може бути жахливіше одноманітних вправ в підручнику
- коли матеріал непомітно відпрацьовується по максимуму
Тоді у мене для вас чудова новина. Вже 24 жовтня стартує 10-денний марафон - практикум. Всього за 10 днів я навчу вас основам роботи в Genially, а також створенню найбільш незамінних ігор для ваших уроків. Board games з вбудованим кубиком, Спінери, рандоми, ігри з анімацією, ідеї ігор і шаблонів, а так само кілька бонусів, яких немає навіть в моєму курсі по роботі в Genially.
Минулого разу до Марафону приєдналося понад 70 колег. Це були мега творчі та креативні 10 днів за весь рік. Стільки цікавих і барвистих робіт, мабуть, не було ні на одному з моїх курсів.
Якщо ви пропустили минулий потік, то обов'язково приєднуйтесь.
Вартість участі до 24 Жовтня всього 990р.
https://vk.com/googleslides?w=wall-195900693_10274
Останнє редагування модератором: