Ваш результат через 5 тижнів:
- освоїте всі практичні техніки по корекції тіла, які дають приголомшливий результат!!!
- підніміть прайс і опинитеся попереду конкурентів!
- працювати без втоми і скоротити час процедури
- працювати з будь-яким клієнтом-курс Про техніки без протипоказань, на відміну від апаратних методик
- застосовувати лікувальні техніки і в корекції фігури-робота з причиною виникнення "холки", целюліту і роздутого живота
- швидко адаптуватися під клієнта-на будь-який запит є техніка. Від розслабляючого дренажного до інтенсивного антицелюлітного
- Без "води" і без купи теорії, тільки робочі схеми антицелюлітного масажу
- після навчання ви відразу ж приступаєте до роботи. Виконуючи домашні завдання ви гарантовано отримуєте найнеобхідніші практичні навички, як після живого навчання, тільки зі збереженням уроків в запису після навчання.
- мій досвід, який склався за багаторічні "живі семінари"
- ви зможете самі вибирати інструменти і техніки, адаптуючи їх під кожен індивідуальний випадок.
- Безпека-кожен урок це перевірений метод на моїх клієнтах і учнях.
- Результат - будь-яка людина з будь-яким рівнем підготовки виходить на результат.
- залишаєтеся в низькому чеку
- не ростете професійно і доході
- використовуєте одне і теж протягом багатьох років в роботі
- не розширюєте прайс
- втомлюєтеся і вигораєте
Хто втомлюється, вимотується і хоче навчитися більш легким технікам у своїй роботі.
- новачкам. ви навчитеся відразу найефективнішим технікам (заощадите великі гроші і час) окремо навчання і знання, які я отримала коштували мені в цілому близько 450 000 руб.протягом 4 років.
- професіоналам. впровадьте нові прийоми і техніки, які допоможуть вам поліпшити якість вашої роботи. Підвищити прайс, оновити базу навичок і знань, поліпшити портфоліо до/після (а це головний тригер для придбання абонемента до масажиста).
- працівникам SPA. складіть програми, включивши мої техніки в свої розробки по догляду за тілом.
- Косметологам. розширте асортимент своїх послуг, додавши нові техніки з масажу та корекції тіла. Підвищіть прайс і розширите сферу своїх послуг.
- викладачам. ви можете впроваджувати мої знання в свої оффлайн курси - я буду тільки рада, якщо принесу вам користь своїм досвідом. Я з радістю ділюся досвідом і не роблю секрету зі своєї програми.
- всім. хто близький до ніші краси, здоров'я і хоче зрозуміти як навчитися правильним і працюючим технікам масажу тіла.
https://privatelink.de/?https://massag.online/#tarif