Курс вперше стартував 13 квітня 2020 року і був створений для підтримки або поліпшення фізичної форми в умовах домашнього карантину (тобто був задуманий так, щоб ефективно можна було впровадити в своє життя правильну фізичну активність не відходячи від дивана!) За підсумком, можу відзначити, що в основі курсу (так вже склалося) — виявилися не тільки різнопланові заняття пілатесом (7 унікальних тренувань), плюс окремі розминки і розтяжки з відео інструкціями від обраного в якості експерта професіонала, побудовані так, що незалежно від рівня вашої фіз підготовки ви працюєте паралельно з інструктором і в зручний для Вас час дня і тижня, але і в якості подарунка:
- мої лекції (більше 20 годин) для прослуховування під час прогулянок ("бродилки") з мотивашкамі, хитрими завданнями і деякою грою, яка зробить ці прогулянки, а в подальшому навіть пробіжки (за вашим бажанням і воно прийде ось побачите!), частиною Вашого життя!!! улюбленою частиною, від якої Ви вже ніколи не відмовитеся!
- спец лекції для безпечного і корисного бігу - "побігайки"
- супер короткі міні комплекси розроблені для того, що б ПРАВИЛЬНО "розбудити" ваші м'язи!!!
- доп тренування, які ви і не помітите як виконаєте! при цьому ви не будете тижнями чекати результат, а будете відчувати його вже через кілька днів!
- МФР-міофасціальний реліз, який навчить вас самостійно знімати всі види затискачів і допоможе усунути наслідки старих травм і дисбалансів.
- загалом, тут зібрано все, що б знайти відмінну ФФ (фіз форму) із задоволенням і без страждань, а через це і ЗДОРОВ'Я і молодість і гормональний баланс!
Це не просто план тренувань на 2 місяці( 8 тижнів), мотиваційні аудіо лекції (з якими весело і ненапряжно нахажівать доп кілометри на свіжому повітрі) і не тільки цікаві нові типи фізичної активності, які створять потрібний настрій, щоб непомітно поліпшити свою форму — це те, що нарешті проведе вас у світ хорошої фізичної форми і здоров'я, без травм і назавжди!
Курс не ставить собі за мету схуднення! Для занять пілатесом потрібно тільки килимок. Для занять по іншим фа (фіз активностям) - тільки кросівки.
Протипоказання: вагітність, гострі болі в хребті, недавні оперативні втручання ...
Продажник:
https://privatelink.de/?https://www.instagram.com/p/B-q4OYtKCew/