Що нового?

Придбаний Ароматерапія для здоров'я (Галина Колосова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 364 ГРН
Учасників: 0 з 5
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 75.7 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

Заняття 1. Про якість ефірних масел. Як не купити підробку. Терміни та умови зберігання ефірних масел.

Заняття 2. Як правильно використовувати ефірні масла. Більше 30 способів! Протипоказання і побічні ефекти.

Заняття 3. Групи ефірні масел за дією на організм.

Заняття 4. Вчимося складати лікувальні композиції. Оптимальні поєднання ефірних масел, не поєднувані масла і поняття компліментарності.

Заняття 5. Простудні захворювання. Як маслами лікувати і проводити профілактику. Основні захворювання вухо-горло-носа. Як створити свою арома-аптечку.Робот55

Заняття 6. Жіноче здоров'я. Ви дізнаєтеся, як полегшити симптоми ПМС, клімаксу, вилікувати молочницю.

Заняття 7. Ароматерапія для дітей. Ми будемо вчитися самостійно справлятися з багатьма дитячими проблемами, не відвідуючи лікаря в поліклініці, за допомогою натуральної медицини і ефірних масел.

Заняття 8. Ароматерапія для майбутніх мам. Які масла можна, а які не можна використовувати під час вагітності.

Автор
Галина Колосова
  • закінчила ММА, Освіта вища Фармацевтична, психолог-консультант (Інститут сучасних психологічних технологій в 2008 р.) викладач ароматерапії, тренер. Проводжу психологічну діагностику по ефірним оліям (авторські методики). Більше десяти років-досвід роботи з ефірними маслами.
  • " ефірні масла почала вивчати давно, Це моє хобі - єдине і найулюбленіше! Я починаю свій день з ефірних масел і ними ж свій день і закінчую. Я не уявляю свого життя без цих унікальних природних речовин! Багато часто навіть не уявляють собі наскільки великі можливості натуральних ефірних масел.
  • на цьому тренінгу я поділюся своїм практичним досвідом, дам рекомендації і рецепти, щоб ви завжди були молоді, привабливі і активні! До зустрічі!
у відео є авторські мітки вони трохи замазані.
https://privatelink.de/?http://3aromakursy.plp7.ru/

Угорі