Що нового?

Придбаний [[Art Psy School] Архетипічна арт-терапія. Базовий тариф "Практик" (Ніна Балабанова)

Інформація про покупку
Тип покупки: Складчина
Ціна: 5331 ГРН
Учасників: 0 з 37
Організатор: Відсутній
Статус: Набір учасників
Внесок: 149.8 ГРН
0%
Основний список
Резервний список

Gadzhi

Модератор

"архетипна арт-терапія"
12 Лютого-11 березня

Практик-базовий тариф
  • 4 вебінари
  • 18 технік арт-терапії
для кого?
Програма для людей, які осмислюють свій життєвий шлях, творчо налаштованих на діалог і взаємодію з внутрішніми помічниками.

1 вебінар:"архетипи та архетипні образи"
  • загальні уявлення про архетипи та архетипні образи в класичній юнгіанській та сучасній традиціях.
  • Діагностика проявів основних архетипів (Персона, самість, тінь, Аніма і Анімус) в поведінці людини.
  • методи роботи з архетиповими образами: відео і фототерапія, маско-і лялькотерапія, драматерапія, робота з текстами, міфами, казками, мандалами.
2 вебінар: "ресурси персони і тіні для мого Я"
  • Персона: я в соціумі, і соціум в мені. Маски повсякденності: захисні, діалогові, компромісні.
  • тінь: походження, зміст і втілення. Таланти, здібності, одкровення і Дари моєї тіні. Робота з тіньовими персонажами;
  • діалог персони і тіні як простір для роботи з внутрішніми протиріччями і набуття актуальних ресурсів. Аналіз міфологічних і казкових сюжетів, відеофрагментів.
3 вебінар: "чоловічі та жіночі архетипи"
  • Аніма та Анімус: походження, розвиток та прояв у реальній поведінці.
  • позитивні та негативні риси аніми та Анімуса. Аналіз літературних сюжетів (казки, міфи, легенди, пісні) і відеоматеріалів (фрагменти кінофільмів, короткометражки, Мультфільми).
  • дослідження внутрішнього архетипового простору через драматизацію сюжетів, аналіз сновидінь, шедеврів живопису, роботу зі старовинними листівками, архетиповими фігурками і Таро.
4 вебінар: "Подорож Героя і героїні"
  • Мандри Героя і героїні як відображення індивідуації (розвитку, зростання і навчання, трансформації і перетворення). Відображення теми подорожі Героя в міфах, казках, таро, літературі, кінематографі.
  • Подорож Героя як мономіф. Структура міфу про героя (о. Ранк, Дж. Кемпбелл). Стадії подорожі, уроки досвіду.
  • Подорож Героїні (М. Мердок). Стадіальність і циклічність в становленні героїні.
в процесі і в результаті навчання ви зможете:
  • познайомитися з юнгіанською концепцією его, персони, тіні, аніми, Анімуса, самості, побачити варіанти їх прояву у своєму власному житті;
  • дослідити особистий архетипний простір і побудувати діалог з архетипними помічниками;
  • отримати досвід мудрого поводження з внутрішніми протиріччями, вирішувати внутрішні конфлікти, інтегрувати ресурси для вирішення своїх актуальних завдань.
1 вебінар:"архетипи та архетипні образи"
  • загальні уявлення про архетипи та архетипні образи в класичній юнгіанській та сучасній традиціях.
  • Діагностика проявів основних архетипів (Персона, самість, тінь, Аніма і Анімус) в поведінці людини.
  • методи роботи з архетиповими образами: відео і фототерапія, маско-і лялькотерапія, драматерапія, робота з текстами, міфами, казками, мандалами.
2 вебінар: "ресурси персони і тіні для мого Я"
  • Персона: я в соціумі, і соціум в мені. Маски повсякденності: захисні, діалогові, компромісні.
  • тінь: походження, зміст і втілення. Таланти, здібності, одкровення і Дари моєї тіні. Робота з тіньовими персонажами;
  • діалог персони і тіні як простір для роботи з внутрішніми протиріччями і набуття актуальних ресурсів. Аналіз міфологічних і казкових сюжетів, відеофрагментів.
3 вебінар: "чоловічі та жіночі архетипи"
  • Аніма та Анімус: походження, розвиток та прояв у реальній поведінці.
  • позитивні та негативні риси аніми та Анімуса. Аналіз літературних сюжетів (казки, міфи, легенди, пісні) і відеоматеріалів (фрагменти кінофільмів, короткометражки, Мультфільми).
  • дослідження внутрішнього архетипового простору через драматизацію сюжетів, аналіз сновидінь, шедеврів живопису, роботу зі старовинними листівками, архетиповими фігурками і Таро.
4 вебінар: "Подорож Героя і героїні"
  • Мандри Героя і героїні як відображення індивідуації (розвитку, зростання і навчання, трансформації і перетворення). Відображення теми подорожі Героя в міфах, казках, таро, літературі, кінематографі.
  • Подорож Героя як мономіф. Структура міфу про героя (о. Ранк, Дж. Кемпбелл). Стадії подорожі, уроки досвіду.
  • Подорож Героїні (М. Мердок). Стадіальність і циклічність в становленні героїні.
Детальніше на сайті, що продає:
https://privatelink.de/?https://artpsyschool.ru/archetypal_course

Угорі